❌İndirim Bitti! Roborock S8 Pro Akıllı Robot Süpürge 14689 TL çök

Hocam zaten sıkıntısı olunca sıkıntı oluyor 😃 şarjı az gitmeye başlasın emiş gücü azalmaya başlasın gönderin bakalım servis ne diyecek. Direkt kullanıcı hatası deyip para istiyolar. Garanti olayı yok yani bu markanın. Arkadaşlar bunu bilerek alsın almak istiyorsa .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleHepsiburadaya baktım karşıma çıkan ilk yorumlardan biri noktasına kadar katılıyorum paranızı çöpe atmayın
Doğrudur , 1 yıldır kullanıyorum şansıma bir şey olmadı daha , servis kısmı önemli banada hediye geldi hiç bakmadım o yüzden bu kısımlara

hocam fiyatı şişirip indirmişler gibi 24k yazıp indirime koymuşlar
bu iki linkte zaten o fiyatta hani en fazla 400-500 tl lik bir indirim var gibi

bunlarda airfryer gibi gacha taş gibi bir miele süpürge alın bakın keyfinize
Airfryerle alakası yok dostum biri fırının küçük boyutlusu biri bambaşka deneyim sunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam fiyatı şişirip indirmişler gibi 24k yazıp indirime koymuşlar
bu iki linkte zaten o fiyatta hani en fazla 400-500 tl lik bir indirim var gibi
Yok hoca gayet takibindeyim ürünün geçen kasımda 17 ye düştü indirimlerde sonra 20 lere tekrar çıktı 2 3 gün önce her firma indirime gitti 16k yaptı
İşte teknosada n11 üzerinden 14680 e indirdi arada 1.5k fark var

Airfryerle alakası yok dostum biri fırının küçük boyutlusu biri bambaşka deneyim sunuyor
Vur kaç ürünü hocam deneyimle alakalı bir şey demedim asla evime sokmayacağım ürünler sınıfında arada bir süpürüp silerim Manuel

bitmiş.

15.999 TL

Vur kaç ürünü hocam deneyimle alakalı bir şey demedim asla evime sokmayacağım ürünler sınıfında arada bir süpürüp silerim Manuel
Sanmıyorum daha da ilerler bu teknoloji cok kolaylık sağlıyor büyük evler için gerekli bence
Airfryer gibi olacağını hiç sanmıyorum
@B1L0 robot süpürge sahibi olarak ne düşünüyorsun

Sanmıyorum daha da ilerler bu teknoloji cok kolaylık sağlıyor büyük evler için gerekli bence
Airfryer gibi olacağını hiç sanmıyorum
@B1L0 robot süpürge sahibi olarak ne düşünüyorsun
Airfryin mutfakta birçok alternatifi var ama bunun yok (normal süpürgeler otonom olmadığı için sayılmaz). Yani farklı klasmanda ürünler karşılaştırmak pek mantıklı değil sanki. Bu ayrı bi dünya.

Biz alalı bir yıl oldu hemen hemen, iyi ki almışız. Gerçekten işe yarıyor, evi temizleme derdin epey azalıyor. Eve hizmetçi almışsın gibi oluyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,134
Üyeler
194,850
Son üye
Hasan.Eren
Geri