Güzel işlemci.7800x3d kovalıyorum 12k olunca alacağım.
7800x3d için 12 küsürler hayal mi sencefark nedir hocam değmez diyen de olmuş bi consensus oluşmamış sanki 12 bine düşmesini bekleyenler var forumda 7800x3d için sdşlgjkaşdsfhjk r5 3600 de nbi 5600 yükseltmesi yaparım diyordum 7800 alayım dedim geldiğim nokta 9800x3d
12 ye garantisi bitik sattım ben geçen hafta7800x3d için 12 küsürler hayal mi senceRandom atmış birde komik bir şey göremedim .
Herkesten kredi kartı yok, bunu bildikleri için o kart kullanmayan veya limiti yetmeyenleri hedef alıyorlar.ikinci el de ki değişik karakterliler bu fiyatlara koyuyorsıfır düşüyor ikinci el yükseliyor çok garip bir piyasa
Her körün bir topal alıcısı varmış gibi olmuş bu üstad . Fiyatın 14,5 hatta bonuslarla beraber 14 e yerleşmesinin ardından yapılacak olan kampanyalarla 12,5 - 13 gibi rakamları görmek çok zor olmasa gerek . Ram ve işlemciyi sona bırakıyorum pc toplarken 3 ay kadar da bir vaktim var bekleyip göreceğiz.12 ye garantisi bitik sattım ben geçen hafta
Sen daha satış yapma12 ye garantisi bitik sattım ben geçen hafta
Tamam!Sen daha satış yapma
Satan da fiyat dengesi yok utanmasa sifir fiyatına koyacak alanda gerizekali sıfırı 14.800Tamam!
su parasına 96 gb ram çekti millet konudaki mesajları alıntıladım güldüm zen 6 bekleyenlerden hangi kafalara7800x3d için 12 küsürler hayal mi senceRandom atmış birde komik bir şey göremedim .