🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

sizce alınır mı yoksa zen6 beklemek mi mantıklı olur ?

İki gün önce Gaming gecesi fırsat diye verdikleri FİYATA vermeleri komik demek ki bu fiyata da veriliyormuş hatta daha düşüğe de verilir ALMAYIN dostlar düşsün

fark nedir hocam değmez diyen de olmuş bi consensus oluşmamış sanki 12 bine düşmesini bekleyenler var forumda 7800x3d için sdşlgjkaşdsfhjk r5 3600 de nbi 5600 yükseltmesi yaparım diyordum 7800 alayım dedim geldiğim nokta 9800x3d
7800x3d için 12 küsürler hayal mi sence :D Random atmış birde komik bir şey göremedim .

ikinci el de ki değişik karakterliler bu fiyatlara koyuyor 😂 sıfır düşüyor ikinci el yükseliyor çok garip bir piyasa
Herkesten kredi kartı yok, bunu bildikleri için o kart kullanmayan veya limiti yetmeyenleri hedef alıyorlar.

12 ye garantisi bitik sattım ben geçen hafta
Her körün bir topal alıcısı varmış gibi olmuş bu üstad . Fiyatın 14,5 hatta bonuslarla beraber 14 e yerleşmesinin ardından yapılacak olan kampanyalarla 12,5 - 13 gibi rakamları görmek çok zor olmasa gerek . Ram ve işlemciyi sona bırakıyorum pc toplarken 3 ay kadar da bir vaktim var bekleyip göreceğiz.

Yurtdışından daha düşük fiyata alıyoruz çünkü firmalar batıyor. Burada biraz daha beklerseniz evet daha ucuza alabilirsiniz kısa vadede ama uzun vadede vatanın yaptığı gerçek %20 indirimler ile mavibilgisayar falan batmıştı 2009'da. Ondan sonra işi tekeline alıp istediği fiyatla at oynattı yıllarca. Rekabet ve çeşitlilik iyidir.

He ben sistemi kuracağım işlemci lazımdı diyen adam alır ama ben daha monitör klavye mouse ekran kartı psu almışım acelemde yok aheste aheste en indirimli olduğunu düşündüğüm zamanlarda alırım.

Geri