🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

9000 serileri bitirip yeni seriler gelecek bence seneye ondan bol bol ucuzlatiyolar 😆.
Bu sefer dicek Evrim niteliğinde ürün ürettik hadi bunları satın bunu alın max %5%10 FPS farkı olacak kesin.
23.500 TL alanlarin ne suçu var.

Biz sürekli işin içinde olduğumuz sürekli takip ettiğimiz için bize uzun gibi geliyor ama örnek vereyim daha ekim-kasımda 32 gb ddr5 ramler 6-7 bin liralara alıcı buluyordu millet 5 liraya kapatabilir miyiz derdindeydi. 6 ayda da dolar pek artmadı arttıysa da 1-2 lira arttı. bence dişinizi sıkabiliyorsanız idare edip 1-2 seneye düzgün fiyatlardan almak daha mantıklı her şeyi. he belki işlemciler için geçerli olmaz ama bunda da görüyorsunuz bizler almadıkça düşüyor ve kur da durduk yerde 50lere fırlamazsa hiçbir şey olmaz paşa paşa düşer.

Elimde 7500f galax 4070 patriot viper venom 2x16 MSI pro b650m a wifi var. 3 taksitle 9800x3d aldım da iyi mı yaptım kötü mü yaptım emin olamadım. Phantom spiritle soğuturum diye düşünüyorum 3-5 ay sonra da parça parça diğer bileşenleri yükseltirim diye düşündüm. Mantıklı mı oldu acaba

He ben sistemi kuracağım işlemci lazımdı diyen adam alır ama ben daha monitör klavye mouse ekran kartı psu almışım acelemde yok aheste aheste en indirimli olduğunu düşündüğüm zamanlarda alırım.
Hocam merhaba. Ben de yeni bilgisayar toplama karar verdim. Sence sıralama nasıl olmalı ? Dün 58 k ya 5080 ekran kartı vardı mantıklı mı sence bu rakamlar. Düşüncen nedir paylaşırsan mutlu olurum.

Almazsanız düşer demişti çok sevdiğim bir abim, vallahi gerçekleşiyor. Ayrıca fiyat indirimleriyle çok övündükleri "Gaming Gecesi'nden" daha da düşük fiyata satıyorlar şu an. BAŞARDIK!

Bu arada güzel bir haber daha: eğer Bonus veya Maksimum kredi kartınız var ise İncehesap kampanyasına katılırsanız daha da düşüyor fiyat. Garanti ile 19.5'a, maksimum ile 19.250'ye düşüyor fiyat.
Daha almayın daha da düşecek. Evet 3 bin TL indirim var ama daha düşeceğine inanmaktayım. 17 bin TL'ye düşene kadar beklemek daha mantıklı.

Hocam merhaba. Ben de yeni bilgisayar toplama karar verdim. Sence sıralama nasıl olmalı ? Dün 58 k ya 5080 ekran kartı vardı mantıklı mı sence bu rakamlar. Düşüncen nedir paylaşırsan mutlu olurum.
Merhaba ekran kartını 5080 tercih edecek olsam kaçırmaz alırdım o fiyattan. Ram ve işlemci için sabırlı olmakta fayda var. Yada illa sistemi kuracağım sonra upgrade ederim mantığıyla 16 gb ram alınıp konulur köşeye ama 2*32 ler için beklenmeli .

Merhaba ekran kartını 5080 tercih edecek olsam kaçırmaz alırdım o fiyattan. Ram ve işlemci için sabırlı olmakta fayda var. Yada illa sistemi kuracağım sonra upgrade ederim mantığıyla 16 gb ram alınıp konulur köşeye ama 2*32 ler için beklenmeli .
Valla hocam aklımda hiçbir şey yok açıkçası. İlk başta kasayı alayım diyorum sonra güç kaynağı ama sonrası yok. Ayrıca dün bende paraf kart yoktu 63 e geldi sipariş verdim iptal ettim sonra bakalım bu hafta inşallah tekrar düşer paraf çıkarttım inşallah tekrar düşer :(

Elimde 7500f galax 4070 patriot viper venom 2x16 MSI pro b650m a wifi var. 3 taksitle 9800x3d aldım da iyi mı yaptım kötü mü yaptım emin olamadım. Phantom spiritle soğuturum diye düşünüyorum 3-5 ay sonra da parça parça diğer bileşenleri yükseltirim diye düşündüm. Mantıklı mı oldu acaba
Oynadığın oyuna bağlı.

1778241077884.webp
1778241089102.webp

Mesaj sınırından dolayı konu açamıyorum, 7800x3D sepette %5 ile 14.043₺'ye geliyor ilgilenenler alabilir güzel fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri