PC DONANIM
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Bu arkadaşımız çok iyi anlıyor sanırım. Stack back diye bir kavram yoktur sizin yeterince boş konuştuğunuzu ispat etmek için ben uydurdum.Her bildiğiniz şeyi saçma sapan yerlerde yazıyor olusunuz o şeyi iyi bildiginiz anlamına gelmez. Chat gptyi azaltın, size tavsiyem pcnizi bilgisayarciya gönderin baksınlar. Iyi günlerHocam öncelikle Zaten çöpü atamaya gittiğimde %25’di güncelleme ve çöpü ayamam eve gelmem işte lavaboya gidip eşimi yıkamam ve bilgisayarın başına geçmem en az 5dk sürmüştür yani geldiğimde muhtemelen reset bitmişti ama görüntü yoktu ve yinede Güncelleme sırasında Kapatılmaması gerektiğini bildiğim için en az 5dk daha bekledim ama PC açık olmasına rağmen hayla hiç bir tepki vermediği ve görüntü olmadığı için kapattım yani Güncelleme kesmek ile alakası yok
Ayrıca tüm kabloları söktüm ve statik elektriği boşaltım zaten ve işlemcim Ryzen 7 3800X yani Dahili GPU’su yok olsa denerdim zaten
Bu durumlarda STACKBACK de söz konusu değil ayrıca stack back donanıma zarar vermez yazılım ile alakaladır en fazla dosya bozulur kilitlenir vs. dediğim gibi %99 ihtimal Güncelleme bitmişti güvenli modu açmaya çalışırken bir şey oldu yada ben orda değilken bir şey olmuştur bilemiyorum artık
(Ayrıca Bios pilinin ne olduğunu biliyorum yani acaba bios pili mi bitti acaba demek istemiştim orada)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işlemci kolay kolay bozulmaz alt tarafı safe mod’du açmaya çalıştım ve kapanırken güncelleme yaptı işlemciyle alakası olduğunu düşünmüyorum (eğer psu o sırada kafayı yiyip işlemciye zarar vermediyse ki işlemcinin bozulma olasılığı %1-5 arasıdır koay kolay bozulmaz)
Bozulmuşsa zaten kasayı paramparça ederim sinirden![]()