🟢PC Görüntü yok (Yardım)❗️

Hocam öncelikle Zaten çöpü atamaya gittiğimde %25’di güncelleme ve çöpü ayamam eve gelmem işte lavaboya gidip eşimi yıkamam ve bilgisayarın başına geçmem en az 5dk sürmüştür yani geldiğimde muhtemelen reset bitmişti ama görüntü yoktu ve yinede Güncelleme sırasında Kapatılmaması gerektiğini bildiğim için en az 5dk daha bekledim ama PC açık olmasına rağmen hayla hiç bir tepki vermediği ve görüntü olmadığı için kapattım yani Güncelleme kesmek ile alakası yok

Ayrıca tüm kabloları söktüm ve statik elektriği boşaltım zaten ve işlemcim Ryzen 7 3800X yani Dahili GPU’su yok olsa denerdim zaten

Bu durumlarda STACKBACK de söz konusu değil ayrıca stack back donanıma zarar vermez yazılım ile alakaladır en fazla dosya bozulur kilitlenir vs. dediğim gibi %99 ihtimal Güncelleme bitmişti güvenli modu açmaya çalışırken bir şey oldu yada ben orda değilken bir şey olmuştur bilemiyorum artık

(Ayrıca Bios pilinin ne olduğunu biliyorum yani acaba bios pili mi bitti acaba demek istemiştim orada)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işlemci kolay kolay bozulmaz alt tarafı safe mod’du açmaya çalıştım ve kapanırken güncelleme yaptı işlemciyle alakası olduğunu düşünmüyorum (eğer psu o sırada kafayı yiyip işlemciye zarar vermediyse ki işlemcinin bozulma olasılığı %1-5 arasıdır koay kolay bozulmaz)

Bozulmuşsa zaten kasayı paramparça ederim sinirden🥲
Bu arkadaşımız çok iyi anlıyor sanırım. Stack back diye bir kavram yoktur sizin yeterince boş konuştuğunuzu ispat etmek için ben uydurdum.Her bildiğiniz şeyi saçma sapan yerlerde yazıyor olusunuz o şeyi iyi bildiginiz anlamına gelmez. Chat gptyi azaltın, size tavsiyem pcnizi bilgisayarciya gönderin baksınlar. Iyi günler

Bu arkadaşımız çok iyi anlıyor sanırım. Stack back diye bir kavram yoktur sizin yeterince boş konuştuğunuzu ispat etmek için ben uydurdum.Her bildiğiniz şeyi saçma sapan yerlerde yazıyor olusunuz o şeyi iyi bildiginiz anlamına gelmez. Chat gptyi azaltın, size tavsiyem pcnizi bilgisayarciya gönderin baksınlar. Iyi günler
😂😂😂

Aslında doğru söylüyorsunuz, suç bende. Size 'Stackback' ne, bir tarafınızdan terim uydurmayın diye sert/ters cevap vermek yerine; Gemini’a o kısmı verip acaba arkadaş burada Stackback derken neyi kastetmek istedi diye bağlamdan yola çıkarak bir tahmin yürütüp ona göre cevap verdim.

Ayrıca o beyin kapasiteniz yetiyorsa; size cevap verirken ilk başta Stackback yazmak yerine sizin yazdığınız gibi STACKBACK diye büyük ve vurgulu şekildeki yazımdan dediğimin doğruluğunu anlamanız çok zor olmasa gerek.

Görmediyseniz diye bu da yazımın alıntısı (yazıda da ilk başta büyük yazarak vurguladım sonrasında ise normal yazdım, hatta ayrı bile yazmışım ki terimler aynı yazılır; yani ayrı yazmam böyle bir terim olmadığı için kafama göre yazdığımı gösterir):
Bu durumlarda STACKBACK de söz konusu değil ayrıca stack back donanıma zarar vermez

Ben PC’yi bilgisayarcıya götürürüm götürmesine de bence sen de o egonu bir servise gönder. Bilgisayarcı olunca kendinizi Silikon Vadisi’nde mühendis falan sanıyorsunuz, çözemedim.
(Yazım hatası olmasın diye AI ile düzelttim, tüm uzun mesajlarımda yaptığım gibi. Mazallah buna da yapay zeka cevabı dersin zeka abidesi seni.)

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: kevx
😂😂😂

Aslında doğru söylüyorsunuz, suç bende. Size 'Stackback' ne, bir tarafınızdan terim uydurmayın diye sert/ters cevap vermek yerine; Gemini’a o kısmı verip acaba arkadaş burada Stackback derken neyi kastetmek istedi diye bağlamdan yola çıkarak bir tahmin yürütüp ona göre cevap verdim.

Ayrıca o beyin kapasiteniz yetiyorsa; size cevap verirken ilk başta Stackback yazmak yerine sizin yazdığınız gibi STACKBACK diye büyük ve vurgulu şekildeki yazımdan dediğimin doğruluğunu anlamanız çok zor olmasa gerek.

Görmediyseniz diye bu da yazımın alıntısı (yazıda da ilk başta büyük yazarak vurgularım sonrasında ise normal yazıyorum, hatta ayrı bile yazmışım ki terimler aynı yazılır; yani ayrı yazmam böyle bir terim olmadığı için kafama göre yazdığımı gösterir):

Ben PC’yi bilgisayarcıya götürürüm götürmesine de bence sen de o egonu bir servise gönder. Bilgisayarcı olunca kendinizi Silikon Vadisi’nde mühendis falan sanıyorsunuz, çözemedim.
(Yazım hatası olmasın diye AI ile düzelttim, tüm uzun mesajlarımda yaptığım gibi. Mazallah buna da yapay zeka cevabı dersin zeka abidesi seni.)
Tam olarak ne yaşıyorsunuz sayın kaptan MC, hayat sizin için zor olmalı bu şekilde. Eğer sıkılırsaniz diploma ve telefon paylaşırız. Haydi yolunuza efendim :)

Tam olarak ne yaşıyorsunuz sayın kaptan MC, hayat sizin için zor olmalı bu şekilde. Eğer sıkılırsaniz diploma ve telefon paylaşırız. Haydi yolunuza efendim :)
Okuduğunu anlama becerisi de çok önemli bir şey; biraz geliştirmeye çalışın.

Hocam, ben bilgisayarcı olmadığınızı mı söyledim? (Diplomayla övünmek de ayrı bir seviye! 😂) Global QS listesinde ODTÜ 281, İTÜ 326. sırada ki bu bizim için en iyi liste; diğer listelerde 350-400 arasından başlıyoruz. Eğer globalde ilk 100 içinde olan bir üniversitede okuduysanız özür dileyeceğim, hadi hocam?
Ayrıca bu zihniyetle Silikon Vadisi hayalleri kurmak güzel bir iyimserlik, ancak gerçekçi değil.

Her neyse hocam; ben ne dersem diyeyim egonuz tatmin olana kadar uzatacaksınız. Bu yüzden en iyisi sizinle sohbetimizi burada bitirelim.

Okuduğunu anlama becerisi de çok önemli bir şey; biraz geliştirmeye çalışın.

Hocam, ben bilgisayarcı olmadığınızı mı söyledim? (Diplomayla övünmek de ayrı bir seviye! 😂) Global QS listesinde ODTÜ 281, İTÜ 326. sırada ki bu bizim için en iyi liste; diğer listelerde 350-400 arasından başlıyoruz. Eğer globalde ilk 100 içinde olan bir üniversitede okuduysanız özür dileyeceğim, hadi hocam?
Ayrıca bu zihniyetle Silikon Vadisi hayalleri kurmak güzel bir iyimserlik, ancak gerçekçi değil.

Her neyse hocam; ben ne dersem diyeyim egonuz tatmin olana kadar uzatacaksınız. Bu yüzden en iyisi sizinle sohbetimizi burada bitirelim.
Uff susunuz artık

Geri