❌İndirim Bitti! 6,899 TL Colorful BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14

COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI bu anakartı alacamda konudaki şuan elinizde duruyormu? hala bir sıkıntısı filan varmı bios,yazılımsal anlamda
Cevabı geç gördüm. Bios dışında bir sıkıntım yok hocam. R7 9800X3D ile kullanıyorum sistem akıyor ama dediğim gibi bios güncellemesi sıkıntılıydı. Sonradan bir daha da denemedim. Yarın bir gün performans anlamında sıkıntı yaşayacak olursam denerim tekrar ama hiç uğraşmak istemiyorum o Allahın cezası arayüz ile

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Cevabı geç gördüm. Bios dışında bir sıkıntım yok hocam. R7 9800X3D ile kullanıyorum sistem akıyor ama dediğim gibi bios güncellemesi sıkıntılıydı. Sonradan bir daha da denemedim. Yarın bir gün performans anlamında sıkıntı yaşayacak olursam denerim tekrar ama hiç uğraşmak istemiyorum o Allahın cezası arayüz ile
Cevabınız için teşekkür ederim o tür şeyler okumuştum markayıda pek bilmediğim için imzadaki anakartı seçtim

Cevabınız için teşekkür ederim o tür şeyler okumuştum markayıda pek bilmediğim için imzadaki anakartı seçtim
İyi yapmışsınız hayırlı olsun. 2026'dayız saçma sapan arayüzlü bioslarla mi uğraşıcaz

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri