Çözüldü✓ Toplayacağım sistem uygun mudur

birde ssd soruma yanıt verecek varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

r5 5500 buldum 1800 e ama 1 pini kırık sorun olurmu o
Hangi pinin kırıldığın bağlı, onun dışında depolama ürünlerinin fiyatları baya uçtu, 1500TL aldığım HDD 5000TL M2 ssd'ler de aynı şekilde.

taşınabilir harici ssd var 500gb evde ona windowsu fln kurup normal kullanabilirmiyim yoksa yeniden ssd almammı lazım
hayır kullanabilirsiniz. bütçeniz rahatlayınca alırsınız yenisini. sata ssd muhtemelen elinizdeki crystalinfo ile bir sağlık kontrolü yapın ssd sağlamsa kullanmakta sorun olmaz. rahatlayınca gen 3 ya da gen 4 m.2 ssd alırsınz

Hangi pinin kırıldığın bağlı, onun dışında depolama ürünlerinin fiyatları baya uçtu, 1500TL aldığım HDD 5000TL M2 ssd'ler de aynı şekilde.
fotoğrafı bu ben hangisin olduğu nalayamadım çokta biligm yok zaten baya ucuza satılıyor

Ekler

• 12.webp
    12.webp
    51.9 KB · Hit: 7
İkinci el piyasası bu kadar artmış mı? Doğrusu şaşırdım. Üzerine biraz daha ekleyip farklı işlemci al derim ve soğutucu da alman şart. Bende 3600 vardı stok soğutucuda yazın kapanıyordu bazen. Ekran kartı olarak da başka ekran kartı bak derim.

İkinci el piyasası bu kadar artmış mı? Doğrusu şaşırdım. Üzerine biraz daha ekleyip farklı işlemci al derim ve soğutucu da alman şart. Bende 3600 vardı stok soğutucuda yazın kapanıyordu bazen. Ekran kartı olarak da başka ekran kartı bak derim.
r5 5500 buldum ekran kartı olarakda gtx 1660s buldum

hangi şehirde oturuyorsun ?

toplamı daha ucuza geliyor ancak neden böyle bir şey yapayım
ne demek neden böyle bir şey yapayım 2. el zart zurt marka şeyleri daha pahalıya alacağına orta kalite ürünü sıfıra daha ucuz al diyorum

Bu bütçede toplayabileceğin en iyi sistem Ryzen 5 5600- RX 6700 XT, belirttiğim parçaları araştır.
canım piyasadan haberin var mı adamın bütçesi 20 k senin söylediğin parçalar en ucuz 17 18 e patlıyor

imor reis baktınmı ya
hacı ikinci elden 3600 2060 al yani ilerde 5600 e geçersin ama bu işlemcide seni götürür

işlemci yapıştır
alabiliyorsan ekran kartı bu
alamazsan bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,211
Üyeler
194,904
Son üye