Her insanda değişken olan ilk yağlanan ve son eriyen bölgeler vardır. Bunlar genelde karın ve yüz kısmı olur, devam ettikçe gider. Alt karın kasının henüz çıkmaması da yağlanma alt bölgede toplandığı için normaldir.Hocam merhaba. Spora başlayalı 4 ay oldu sıkı bir diyet yaptım(gerçi son dönemlerde biraz esnek davrandım) 98 kg dan 85 e düştüm. Üst bölge hafiften şekillenmeye başladı ama alt böyle yani göbek bir türlü gitmiyor. Yanlarda da simitler vardı ama az kaldı önceki gibi değil. Bölge bölge antreman programımım var haftanın 5 günü kardio yapıyorum ama göbek gitmiyor. Protein tozu ve creatin de kullanıyorum. Bu konuda tavsiyeniz nedir? Bu arada alt karın için program sonu egzersiz de yapıyorum ama üst bölge gibi hızlı aksiyon alamıyorum.
Üst tarafta da yazdığım gibi her insanda değişken olarak bazı bölgeler yavaş bazı bölgeler geç erir. Ciddi miktarda ve hızlı bir şekilde yağ yakılan diyetlerde yağ eksilen bölgeler tekrar bir kilo alımında genelde çok yağlanmaz.Yeri midir bilmem ama 3-4 ayda 7-8 kilo vermeme rağmen yüzümde incelme olmadı çok gıdım var rahatsız ediyor gıdı eritmekle ilgili bir önerin var mı ?
Kullandığın vitaminler özellikle magnezyum çok önemli magnezyum eksikliği D vitaminini de etkiliyor D vitamini de testo için en önemli vitaminlerden birisi.d3k2 veya magnezyum balon mu yoksa baya etkili mi ayrıca hangi vitaminleri önerirsin
Ele yakın kısımdan bahsediyorsan pek bir şey yapamazsın.Bileklerimi nasıl kalınlaştırabilirim?
d3k2 boy uzatmaya yardımcı olur mu pekı bıde şuan aktıf creatın kullanıyorum yakın zamanda toplu bi alışveriş yapıcam protein tozu alıcam yanına ne alsam diye düşünüyorum magnezyumu kafadan ekledım haricen çinko veya omega 3 vs. ne onerırsın tam olarakHer insanda değişken olan ilk yağlanan ve son eriyen bölgeler vardır. Bunlar genelde karın ve yüz kısmı olur, devam ettikçe gider. Alt karın kasının henüz çıkmaması da yağlanma alt bölgede toplandığı için normaldir.
Belki bir nebze belki de büyük bir yardımı olabilecek şeyler şunlar:
Sağlık sorunun yoksa carb cycling 3-4 gün sıfır karb bir gün alman gereken kalori miktarı (kg koruması için 3000 ise ona yakın bir kaloride geneli karb)
Bol miktarda su (İdrarının beyaz olacak seviyeye gelmesi.)
Maydonoz gibi ödem attırıcı bitkiler.
SAĞLIK TAVSİYESİ değildir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üst tarafta da yazdığım gibi her insanda değişken olarak bazı bölgeler yavaş bazı bölgeler geç erir. Ciddi miktarda ve hızlı bir şekilde yağ yakılan diyetlerde yağ eksilen bölgeler tekrar bir kilo alımında genelde çok yağlanmaz.
Diyetine devam etmekten başka çaren yok.
Sanada sağlık tavsiyesi değildir diyerek
Sağlık sorunun yoksa carb cycling 3-4 gün sıfır karb bir gün alman gereken kalori miktarı (kg koruması için 3000 ise ona yakın bir kaloride geneli karb)
Bunları öneriyorum, boy kilo bilgisi verir misin?
Kullandığın vitaminler özellikle magnezyum çok önemli magnezyum eksikliği D vitaminini de etkiliyor D vitamini de testo için en önemli vitaminlerden birisi.
Multivitamin ya da D-C vitaminleri kullanabilirsin
Sağlık tavsiyesi değildir
Ele yakın kısımdan bahsediyorsan pek bir şey yapamazsın.
Kolunu haftada 2 defa çalıştırıyorsan
Bir gün 3 set Hammer Curl - Reverse Cable Curl süper set yapabilirsin. Seviyene göre 3 set yeter, ben olsam 2 set yapardım, genelde de çok yeni değilsen 3 set takılabilirsin.
Diğer gün Hammer Curl ve Cable Wrist Curl yapabilirsin
Tek birini seç dersen setlerin hakkını veremeyeceğini düşünüyorsan hammer ve reverseyi verebileceğini düşünüyorsan wrist ve hammeri öneririm.
Kilon boyuna göre normal bir insan için hala fazla devam et düzelecekKilo 98 den 85-86 ya düştü hocam. Boy 1.76
Yardımcı olur.d3k2 boy uzatmaya yardımcı olur mu pekı bıde şuan aktıf creatın kullanıyorum yakın zamanda toplu bi alışveriş yapıcam protein tozu alıcam yanına ne alsam diye düşünüyorum magnezyumu kafadan ekledım haricen çinko veya omega 3 vs. ne onerırsın tam olarak
Teşekkür ederim. Bilek için bir şey yapamıyorsak öyle mi kalacak, spor harici farklı bir yöntem var mı?Her insanda değişken olan ilk yağlanan ve son eriyen bölgeler vardır. Bunlar genelde karın ve yüz kısmı olur, devam ettikçe gider. Alt karın kasının henüz çıkmaması da yağlanma alt bölgede toplandığı için normaldir.
Belki bir nebze belki de büyük bir yardımı olabilecek şeyler şunlar:
SAĞLIK TAVSİYESİ değildir.
Üst tarafta da yazdığım gibi her insanda değişken olarak bazı bölgeler yavaş bazı bölgeler geç erir. Ciddi miktarda ve hızlı bir şekilde yağ yakılan diyetlerde yağ eksilen bölgeler tekrar bir kilo alımında genelde çok yağlanmaz.
Diyetine devam etmekten başka çaren yok.
Sanada sağlık tavsiyesi değildir diyerek
Bunları öneriyorum, boy kilo bilgisi verir misin?
Kullandığın vitaminler özellikle magnezyum çok önemli magnezyum eksikliği D vitaminini de etkiliyor D vitamini de testo için en önemli vitaminlerden birisi.
Multivitamin ya da D-C vitaminleri kullanabilirsin
Sağlık tavsiyesi değildir
Ele yakın kısımdan bahsediyorsan pek bir şey yapamazsın.
Kolunu haftada 2 defa çalıştırıyorsan
Bir gün 3 set Hammer Curl - Reverse Cable Curl süper set yapabilirsin. Seviyene göre 3 set yeter, ben olsam 2 set yapardım, genelde de çok yeni değilsen 3 set takılabilirsin.
Diğer gün Hammer Curl ve Cable Wrist Curl yapabilirsin
Tek birini seç dersen setlerin hakkını veremeyeceğini düşünüyorsan hammer ve reverseyi verebileceğini düşünüyorsan wrist ve hammeri öneririm.
Spora başlayınca iştah açılıp kilo alma olayı varmıMerhaba arkadaşlar şuanda her ne kadar işim gereği fonksiyonel idmanlar yapıyor olsamda uzun zamandır vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum. Şu tozu mu kullanayım bu tozu mu kullanayım dışında diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum, kardiyo da koşayım mı yürüyeyim mi o hareket mi bu hareket mi vesaire gibi tüm sorularınızı sorabilirsiniz.
Yakılan ekstra kalori = vücudun istediği ekstra kalori ama 1 saatlik kardiyoda 300 ile 600 kalori arası yakılırken, yediğin besinlere göre alabileceğin kalori daha fazla olur. Temelde evet denilebilir.Spora başlayınca iştah açılıp kilo alma olayı varmı
İnstada aynı isimle hesap var sizin mi?