7-8k bütce var msi p13 almayı düşünüyorum incehesapta 8k ya düşerse akşam bu bütceyle sade ve ekranlı argb 360mm önerebilir misiniz??
işlemci ne7-8k bütce var msi p13 almayı düşünüyorum incehesapta 8k ya düşerse akşam bu bütceyle sade ve ekranlı argb 360mm önerebilir misiniz??
7800x3dişlemci ne
ekran görüntüsü değiştirilebiliyormu?Daha çıkmana gerek yok.Kalan paraya fan alırsınız.
güzelde 7kya msi daha mantıklı olmazmı fanlar argb değilmiş ek fan alınca 8.5k civarına geliyor msi gaming gecesinde 8k ya düşer gibi 1 hafta önce 8300 e satılıyorduEvet
7.50
Performans olarak top 5 girer bu Nautilus. Arctic LF3 Pro gibi bir hayvandan da daha performanslı ayrıca.güzelde 7kya msi daha mantıklı olmazmı fanlar argb değilmiş ek fan alınca 8.5k civarına geliyor msi gaming gecesinde 8k ya düşer gibi 1 hafta önce 8300 e satılıyordu
7-8k bütce var msi p13 almayı düşünüyorum incehesapta 8k ya düşerse akşam bu bütceyle sade ve ekranlı argb 360mm önerebilir misiniz??
ARCTIC Liquid Freezer III PRO K Cooler 7 9800x3d var bende %99 da 80i filan gördü bir yoğunluğa göre fan hızı artıp azalıyor7-8k bütce var msi p13 almayı düşünüyorum incehesapta 8k ya düşerse akşam bu bütceyle sade ve ekranlı argb 360mm önerebilir misiniz??
CORSAIR iCUE LINK TITAN 360 RX LCD bu nasıl peki?Performans olarak top 5 girer bu Nautilus. Arctic LF3 Pro gibi bir hayvandan da daha performanslı ayrıca.