❌İndirim Bitti! Gameline Hiper V4 Beyaz Oyuncu Kasası - 1761 ₺

V1'inden kullanıyorum gayet iş görür (V4'ün fanlar daha kaliteli ve 3 değil 5 fanı var)

Ekler

• 1000408677.webp
    1000408677.webp
    68.4 KB · Hit: 188
Reverse fan ile geldiği yazıyor açıklamada, öyleyse alınabilir bence.

Reverse fan ile geldiği yazıyor açıklamada, öyleyse alınabilir bence.
Tahminen aynı kasadır, Game In Game Cool var elimde, egzoz hariç hepsi reverse geliyor. Kumandalı kontrolcülü hemde. Bu da aynıdır, logo basmışlardır diye tahmin ediyorum

V1'inden kullanıyorum gayet iş görür (V4'ün fanlar daha kaliteli ve 3 değil 5 fanı var)
yeni fanlar şahane duruyor ben başka modelini alacağım net karar verdim arkadaşımda kullanıyor fanlar baya havalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Bunu iade edip konudakini almak mantıklı olur mu? 1110 TL'e aldim daha gelmedi ama yarın gelir büyük ihtimalle, ne diyorsunuz?
sana kalmış attığım linkte satıcıya gir en düşük fiyattan filtrele daha ucuza olanlarıda var sepette kupon ile senin aldığına yakın fiyata gelir malzeme olarak hepsi benzerdir ama bu setupçu fanları baya iyi duruyor

sana kalmış attığım linkte satıcıya gir en düşük fiyattan filtrele daha ucuza olanlarıda var sepette kupon ile senin aldığına yakın fiyata gelir malzeme olarak hepsi benzerdir ama bu setupçu fanları baya iyi duruyor
konudakinin fanlari daha güzel gözüktü o yüzden aslında ama siyah olan şunu alacam aynı ürün değilmiş:

Anakart öndeki fanların üzerine binmese fena değil de, sırf o yüzden almak istemem. 5 tane fan alsanız 2000 lira zaten, yine de değerlendirilir.

Geri