Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X aldım pişman olurmuyum?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Than SKYWALKER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Geçen Paylaşılan Corsair Nautilus 240MM Sıvı Soğutmayı Aldım Parça Parça Sistem Toplamayı Düşünüyorum Bugün de Gamin Gecesinden 11.500TL ye Ryzen 7 9700X aldım 7800X3D Almak Hep Aklımdaydı Ama Fiyat Avantajından Ötürü Bunu Aldım Sizce Pişman eder mi? Yada Keşke 7800X3D Alsaydım Dermiyim. Ayrıca Aldığım Sıvı Soğutma bu İşlemciyi 105W Modunda Çalışırken Soğutmaya Yeter mi?

Eğer çok fazla rekabetçi multiplayer oyun oynamıyorsan farkını hissetmezsin dert etme. Soğutma işini görür.

Eğer çok fazla rekabetçi multiplayer oyun oynamıyorsan farkını hissetmezsin dert etme. Soğutma işini görür.
Valorant CS falan Oynuyorum ama Testlere Baktığımda Öyle Aman Aman bi Fark Göremedim ben Şahsen Buna Rağmen 7800X3D alanların neden hala Israr ettiğini de anlamış değilim

Geçen Paylaşılan Corsair Nautilus 240MM Sıvı Soğutmayı Aldım Parça Parça Sistem Toplamayı Düşünüyorum Bugün de Gamin Gecesinden 11.500TL ye Ryzen 7 9700X aldım 7800X3D Almak Hep Aklımdaydı Ama Fiyat Avantajından Ötürü Bunu Aldım Sizce Pişman eder mi? Yada Keşke 7800X3D Alsaydım Dermiyim. Ayrıca Aldığım Sıvı Soğutma bu İşlemciyi 105W Modunda Çalışırken Soğutmaya Yeter mi?
iyiki bunu seçmişim dersin çünkü ben öyle dedim

Valorant CS falan Oynuyorum ama Testlere Baktığımda Öyle Aman Aman bi Fark Göremedim ben Şahsen Buna Rağmen 7800X3D alanların neden hala Israr ettiğini de anlamış değilim
valo cs gibi oyunlarda gereksiz zaten, %1 low farkının çok olduğu battle royal tarzı oyunlarda fark var sadece ve evet soğutur 9700x var 105w modunda dandik kule tipi bile soğutuyor.

Sadece oyun oynuyorsan 105 watt modunu açmana gerek yok 65 kullan oyun performansına herhangi bir katkısı olmuyor.

9700x güzel işlemci ama aradaki 2.5k farka değer bence 7800x3d

Valo cs gereksizmi x3d cpular asıl bu oyunlar için alınıyor zaten kimden öğrendiniz bu bilgileri.
Farkettiysen öyle bir şey söylememiş %1 low farkını valo da çok hissetmezsin demiş ayrıca az önce testlerine baktım gerçekten de 50 fps kadar ya fark ediyor ya etmiyor

bu işlemciyi bırak 7600 bile iyiyken bu baya fena

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri