❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Klavyem normalde güzel klavye mchose g75 proda yedekte dursun diye membran aldım allah size daha iyilerini nasip eder inşallah beyler❤️
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nt bu arada taktik veriyim mesela saat 1 de oluyo ya 12de sepete ekle hazır tut kart bilgilerni
ben öyle yaptım ama bu sefer kredi kartı ödeme sayfasında donup durdu. Onay şifresini yazıyorsun ve yine donuyor.

Biliyorum hocam mesaj attım şimdi pahalı olanı iptal edip kartıma gönderin 1 tl ik sipariş kalsın diye bakalım ne diyecekler :D
moralin bozulsun diye yaptım

ben öyle yaptım ama bu sefer kredi kartı ödeme sayfasında donup durdu. Onay şifresini yazıyorsun ve yine donuyor.
ödeme ekranında f5 attım ben 60 tl gördüm aldım qnb ile

bu arada bana 60 tllik kargoyu iade etti normalmi
iptal olmuş diye yorumladım

1778306381657.webp

Olmadı ya 7 sekme açıktı 1 tane denedim yarıda gitti oda sen aldın mı?

Bide senin konu game garaja yaklaşmış 96k hit
Taktiği söylüyorum. En fazla 2 sekme aç. Ürün belli genelde ve sepete ekle ödeme kısmında bekle. Garanti pay kullanan çok ama bende yok diyorsan o zaman sanal kartını öncesinde masterpass a kaydet. Sonra seçenek olarak masterpass seç. Herhangi bir ürünü sepete ekleyince ödeme kısmında masterpass geliyor.

Ek püf noktası şu. Ödemeye tıklıyorsun devam et diyorsun adres seçim ekranı geliyor. Sıkıntı yok. Bir daha devam et diyorsun o zama ödeme ekranı geliyor. Herkes bu ekranda kalıyor genelde.

Ödeme kısmında ise kod gönderirken ufak bir ekran açılıyor. Çok geç açılıyor. Hiç dokunma sabret geliyor. Kod açılınca giriyorsun parayı çekiyor. Ekran hata veriyor genelde ama sorun değil. Sipariş tamam.

Tüm aşamalarda bekliyorsun. Beklemezsen maalesef alamazsın

sipariş hazırlanıyora geçti garanti pay ile aldığım için adres boştu destek talebi gönderdim eklenmiş.Adresiniz boşsa ve sipariş hazırlanıyor a geçmediyse iptal e düşebilir bence destek talebi gönderin

Sans tamamen geçen alamadım bunu aldım mesela
bende aynı şekilde hocam ama geçen sefer garantipay kullansam alırmışım gibi hissediyorum ödeme adımına gelmiştim çünkü akrt bilgisi girip durdum masterpass te acılmadı kabul ettirememiştim bir türlü garanti pay olayı çok iyi

sipariş hazırlanıyora geçti garanti pay ile aldığım için adres boştu destek talebi gönderdim eklenmiş.Adresiniz boşsa ve sipariş hazırlanıyor a geçmediyse iptal e düşebilir bence destek talebi gönderin
bende aynısını yaptım düzeltmiş destek hocam

Taktiği söylüyorum. En fazla 2 sekme aç. Ürün belli genelde ve sepete ekle ödeme kısmında bekle. Garanti pay kullanan çok ama bende yok diyorsan o zaman sanal kartını öncesinde masterpass a kaydet. Sonra seçenek olarak masterpass seç. Herhangi bir ürünü sepete ekleyince ödeme kısmında masterpass geliyor.

Ek püf noktası şu. Ödemeye tıklıyorsun devam et diyorsun adres seçim ekranı geliyor. Sıkıntı yok. Bir daha devam et diyorsun o zama ödeme ekranı geliyor. Herkes bu ekranda kalıyor genelde.

Ödeme kısmında ise kod gönderirken ufak bir ekran açılıyor. Çok geç açılıyor. Hiç dokunma sabret geliyor. Kod açılınca giriyorsun parayı çekiyor. Ekran hata veriyor genelde ama sorun değil. Sipariş tamam.

Tüm aşamalarda bekliyorsun. Beklemezsen maalesef alamazsın
teşekkürler haftaya böyle yapalım artık..

Geri