Yeşil Site Moderatörleri Neden Bu Kadar Beceriksiz?

Yeşil site moderatörleri nasıl?

• Çok iyi.

• İdare eder.

• Rezalet.

• Sonuçlarık görmek istiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Orada da en son Nazileri öven başlıklarla doluydu. İncel dedikleri tayfa gibi tipler vardı. Hala öyle mi bilmiyorum. Pek matah değil gibiydi.
Konu dışına pek bakmıyorum hocam dediğiniz gibi olabilir teknik bir sorun yaşadığımda orda konu açıyorum direkt çözülüyor, sıcak fırsatlar için burayı sohbet muhabbet içinde dh forumda takılıyorum spor forumunda 40+ abilerle sohbet akıyor.

ali güngör zaten başlı başına biraz psikolojik sıkıntılar yaşıyor gibi

Konu dışına pek bakmıyorum hocam dediğiniz gibi olabilir teknik bir sorun yaşadığımda orda konu açıyorum direkt çözülüyor, sıcak fırsatlar için burayı sohbet muhabbet içinde dh forumda takılıyorum spor forumunda 40+ abilerle sohbet akıyor.
Ben sadece ana sayfada takılıyorum. Özellikle bakmadım ama o kadar çok benzer ve popüler konu vardı ki kapattım hesabı. DH'de zaten 15+ yıllık hesap duruyor sadece haber okuyorum orada da. Burada yeniyim. Şimdilik her şey daha makul. Valla toksik ve garip şeylerden kaçmaya çalışıyorum konu ne olursa olsun. Yorulduk be. :)

Hesabım vardı şifremi unuttum dedim hesaba giriş yaptırtmadılar bende başka hesab açayım dedim oda kısıtlandı çok ceza verdiler
Ben sildim oradaki hesabımı, 13 yaşında veledi mod yapıyorlar onların nazını mı çekecem bir de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TR de en sevmediğim Forum.
Bu spoiler ı nasıl veriyoz

Geçen bir konu açayım dedim izin vermedi neymiş konunun başlığı yazım kurallarına uymuyormuş bilmem ne ban gibi bir şey oldu desem yalan olmaz

Eski hesabıma giriş yapayım dedim reddedildi yeni üyelik olusturayım dedim oda reddedildi technopatın adminlerinin yaş ortalaması kaç acaba

Son düzenleme:
Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x demek Pro demek diye konumu silmişler. Hesap satın alım falan yasak diye iyide kendi forumlarından gördüm ben bunu böyle bir sürü konu var forumda zaten. (Bakınız: Örnek -1) Neyse dedim uğraşmayayım kurallara uygun bir konu açtım bu seferde çoklu konu açmaktan ceza verdiler :D Raporladım dedim ki iki konumuda sildiniz ben nasıl ceza alıyorum?
Alıntıyı görüntüle
İlk konuyu sildiklerini bile farketmemişler :D Bilale anlatır gibi tane tane anlattım bu sefer de yediremediler o konu yasak bile bile yine açtın diye başka ceza verdiler. Gerçekten iş bilmez garip insanlar sizinde böyle deneyimleriniz oldu mu yoksa bu bana özel mi?

Edit: Bakınız örnek 1 olarak dediğim 1 yıldır forumlarında olan konuyu an itibari ile sildiler. :kekw:
Edit 2: Çok iyi diyen 3 kişinin banlanmasını talep ediyorum:kekw:.
bide mavi furyası var aynı cümle içinde arka arkaya aynı şeyi geçirmişim ama 2 tane farklı sistem vardı bileşenler aynı gibiydi sadece marka farkı vardı ticket attım yanlış ceza attınız 1 saat diye sonra kaldırdılar cümlenin arasına virgül koymadım diye geri ceza yedim komikler :D işin tersi oraya virgül konmuyor birde kendi botlarının yanlış düzlettiği kelimeden ceza atıyorlar aciliyetli konu açmıştım hesaptan çıkıp gelen cevaplara öyle baktım 1 saat ban yedim diye hesap kısıtlanıyor tamamen konuyuda açamıyorum çok komik

Hala o foruma gidip konu açanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.

bide mavi furyası var aynı cümle içinde arka arkaya aynı şeyi geçirmişim ama 2 tane farklı sistem vardı bileşenler aynı gibiydi sadece marka farkı vardı ticket attım yanlış ceza attınız 1 saat diye sonra kaldırdılar cümlenin arasına virgül koymadım diye geri ceza yedim komikler :D işin tersi oraya virgül konmuyor birde kendi botlarının yanlış düzlettiği kelimeden ceza atıyorlar aciliyetli konu açmıştım hesaptan çıkıp gelen cevaplara öyle baktım 1 saat ban yedim diye hesap kısıtlanıyor tamamen konuyuda açamıyorum çok komik
Onun hakkında dün akşam konu açılmıştı ama kısa sürede kilitlendi adam duygularını sansürlemeden atıyor du nerdeyse her yazdığı mesaj da uyarı yiyordu konuyu kapattılar daha sonra bende gülmekten yazamadım sonra bir baktım konu kilitlenmiş zaten o sıra şeyle uğraşıyordum

Hala o foruma gidip konu açanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
Hâlâ açan var

Güzel reklam yapmışsınız artık neredeyse kimsenin uğramadığı yerler için.

Güzel reklam yapmışsınız artık neredeyse kimsenin uğramadığı yerler için.
Valla bana diyorsan ben kötüledim zaten kayıt olmak isteyenler istese bile reddediyor ben olsam kullanmam konu açma yeri bile nerde olduğu belli değil adamların sitesi
[/ISPOILER] çok kötü hatta ben unutmuştum sitenin varlığını nerdeyse burda görünce kayıt olam dedim reddedildi
bu yıllarda kullanan yoktur bile varsa da çok azdır Kumru bundan daha iyidir

Oha hala kitlenmemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,916
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri