🔥İndirim VATAN BİLEŞENLER İNDİRİMİ YÜZDE 15'e döndü

Ekran kartlarina baktiniz mi hocam? 5060 TI 16 GB yada 5070 var mi guzel indirim?
hala aynı ekstra bir şey yok inceledim listeyi yüksekten aşağı doğru z890 anakart gözüme çarptı birtane o kadar her baktığında başka bir şey görüyorsun :D

insider var galiba burada :D kartları hazırlayalım mı :D
o kadar derin degiliz hocam xD Ama VATAN bu belli olmaz ilk ram indirimini kacırmıştım yine yapar dedim bekledim yaptı, umudumuz var ekran kartları içinde :D

Hiçbir indirime kanaat etmeyin, almayın aldırmayın haziranda gerçek indirimlerle alırsınız.

kampanya linki bu hocam bana kart vermiyor Halk bankası bilmiyorum :D
Hocam ne zaman bitiyor kampmaya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 10 mayısın geve yarısına kadar mı?

Hiçbir indirime kanaat etmeyin, almayın aldırmayın haziranda gerçek indirimlerle alırsınız.
Garantisi yok hocam.

Hocam indirim 10 mayıs akşamı olur mu?

Bu ekran kartı fiyat olarak iyi midir? Daha dip fiyatlar gelir mi. dip derseniz alacağım

1778363150599.webp

Bu ekran kartı fiyat olarak iyi midir? Daha dip fiyatlar gelir mi. dip derseniz alacağım
Giriş seviyesi 5080 modelleri bile +70K fiyattan başlıyor, bu model için iyi fiyat. Paraf kampanyasıyla 5000 TL geri ödemeli alanlar için biraz daha dip oluyor hatta.

Giriş seviyesi 5080 modelleri bile +70K fiyattan başlıyor, bu model için iyi fiyat. Paraf kampanyasıyla 5000 TL geri ödemeli alanlar için biraz daha dip oluyor hatta.
bu model de giriş seviyesi oluyor hatta Solid core normal Solidden biraz daha kırpılmış reviewte öyle yazmışlardı.

bu model de giriş seviyesi oluyor hatta Solid core normal Solidden biraz daha kırpılmış reviewte öyle yazmışlardı.
Giriş seviyesi demek acımasızca olur, SFF model değil en azından.

Geri