❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Boykot ediyorum diyen cahil cühelalar İsrail malı kullanmıyorum cart curt diyerek zarar vereceğini düşünüyor ya koskoca firmaya patlıyorum kanka ya🤣🤣 evdeki tüm malları araştırsa yobaz olmasalar yüzde 90 ı İsrail markası çamaşır deterjanından oturduğu eve kadar hepsi İsrail firması hala boykot ediyorum knk ya onda Müslüman kanı var diyor zamanında ülkesinin hepsini yabancılara satmasaydıda günümüzde böyle bişey yaşamasaydı allahın filistinlisi için kılımı kıpırdatmam

Boykot ediyorum diyen cahil cühelalar İsrail malı kullanmıyorum cart curt diyerek zarar vereceğini düşünüyor ya koskoca firmaya patlıyorum kanka ya🤣🤣 evdeki tüm malları araştırsa yobaz olmasalar yüzde 90 ı İsrail markası çamaşır deterjanından oturduğu eve kadar hepsi İsrail firması hala boykot ediyorum knk ya onda Müslüman kanı var diyor zamanında ülkesinin hepsini yabancılara satmasaydıda günümüzde böyle bişey yaşamasaydı allahın filistinlisi için kılımı kıpırdatmam
HAHAHAHAHAHA Sırf bu yorumu yapmak için hesap mı oluşturdun korkak herif.

HAHAHAHAHAHA Sırf bu yorumu yapmak için hesap mı oluşturdun korkak herif.
Tam ucubesiniz la size saydırmasam içimde kalırdı Arap kardeşlerine yardım için şimdi çabuk koşa koşa git savaşmaya 🤣🤣 belki senin yemediğin bir hamburger sayesinde kurtulmuşlardır zulümden sana beyin verende bir imalat hatası var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elemanın kendi hali evde içler acısı ekmek arası soğan yiyor boykot knk ya Arap kardeşlerimin kanı yerde kalmayacak diyor 😆

Tam ucubesiniz la size saydırmasam içimde kalırdı Arap kardeşlerine yardım için şimdi çabuk koşa koşa git savaşmaya 🤣🤣 belki senin yemediğin bir hamburger sayesinde kurtulmuşlardır zulümden sana beyin verende bir imalat hatası var
tepki vermeye bile değmeyecek bir insan olduğun için yorumunu görmezden geliyorum korkak.

tepki vermeye bile değmeyecek bir insan olduğun için yorumunu görmezden geliyorum korkak.
Yüzyüze korkak demeni çok istiyorum sana 10. Kardeşin benden gelecek teşekkür borçlusun artık

Sizde normaldir seni yaradan hiçmi dikkat etmedi ben ne yapıyorum böyle diye maymunda bu kadar kusur yok la 😂

Konunun forumdaki geri kafalıları engellemek için sağladığı avantajdan dolayı konu sahibine buradan teşekkürler.

Konunun forumdaki geri kafalıları engellemek için sağladığı avantajdan dolayı konu sahibine buradan teşekkürler.
bunların hepsi ekonomiden dolayı oluyor anası babası bir prezervatif alacak parası olmadığı için mecbur kalıyorlar böyle embesiller oluşması normal yani bu ekonomide

bunların hepsi ekonomiden dolayı oluyor anası babası bir prezervatif alacak parası olmadığı için mecbur kalıyorlar böyle embesiller oluşması normal yani bu ekonomide
Makarnadan dolayı hepsi ya, milletimiz umarım bir gün düzenli kırmızı et tüketimine başlaYABİLİR.

Hepsi diyorum ya ekonomiden oluyor sadece karbonhidrat tüketmekten beyinleri hamur olmuş sabah ekmek öğlen ekmek akşam makarna eleman kendi haline bakmıyor kendisi acınası halde Müslüman kardeşleri zamanında ülkeyi sattığı için şuanda zulüm görüyor bizim elemanda boykot etmek için bakkaldan son parasıyla aldığı kolayı yere döküyor vallahi devletin fakir ailelere kondom desteğinde bulunması şart olmalı 🤣

Bu konuda cidden haklı olduğun büyük bir kısım var. Mesela Microsoft, Spotify gibi birçok şirket İsrail'i destekliyor. Yani açıkcası Israil'e tam desteği kesmek yerine kesebildiğimiz kadarını kesmek (mesela Spotify yerine alternatif kullanmak) yani böyle uygulamalara yönelmek ve bu bakış açısıyla bakmak daha mantıklı. Yani benim bakış açımda mutlak boykot diye bir şey yok ama senin yaşantını olumsuz etkilemeyecek (mesela ofiste çalışıyorsan ve kullandığın program İsrail'i destekliyorsa ve başka alternatifi yoksa o programı kullanabilirsin) şeyleri boykot edebiliriz. Yani boykot saçma değildir, ama mutlak boykot diye bir şey de yoktur ve insanları boykot yapmak için de zorlamamalısınız.

Yani mesela aynı burgeri evde yapmak zor olmamalı bence.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri