S shoos 80+ Katılım 8 Mart 2026 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 5 Dün, 13:33 #1 7800x3d cpu patriot viper 2x16gb ram ile sadece cs2 ve pubg oyununda stutter sorunu oluyor. Pboyu kapatmayi ve rami stok ayarlarda calistirdim ve fayda etmedi. Yardımcı olabilir misiniz
7800x3d cpu patriot viper 2x16gb ram ile sadece cs2 ve pubg oyununda stutter sorunu oluyor. Pboyu kapatmayi ve rami stok ayarlarda calistirdim ve fayda etmedi. Yardımcı olabilir misiniz
gokay339 80+ Bronze Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 542 Reaksiyon skoru 149 Dün, 13:35 #2 AMD Chipset Driver indir bu sayede bir tık daha sağlıklı çalışabilşiyor diye biliyorum. BIOS güncel değilse bi güncelle
AMD Chipset Driver indir bu sayede bir tık daha sağlıklı çalışabilşiyor diye biliyorum. BIOS güncel değilse bi güncelle
S shoos 80+ Katılım 8 Mart 2026 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 5 Dün, 13:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 gokay339 yazmış: AMD Chipset Driver indir bu sayede bir tık daha sağlıklı çalışabilşiyor diye biliyorum. BIOS güncel değilse bi güncelle Devamı için tıklayın... En yeni biosu kurdum hocam chipset driver da yüklü
gokay339 yazmış: AMD Chipset Driver indir bu sayede bir tık daha sağlıklı çalışabilşiyor diye biliyorum. BIOS güncel değilse bi güncelle Devamı için tıklayın... En yeni biosu kurdum hocam chipset driver da yüklü
P PC DONANIM 80+ Katılım 20 Nisan 2026 Mesajlar 81 Reaksiyon skoru 16 Dün, 13:54 #4 Oyun dosyalarını belgelerim klasöründe bulup silin, eğer düzelmezse oyunu silip tekrar yükleyin Eskilerden kim kaldı.
Oyun dosyalarını belgelerim klasöründe bulup silin, eğer düzelmezse oyunu silip tekrar yükleyin Eskilerden kim kaldı.