❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ahlaklı olmak geri kafalılık değildir. Sana gericilik diye öğrettikleri şey hrıstiyan oryantalistlerin söyleminden ibaret. İslam ilericidir gerici değil.
Aynı yaşlı teyzeler gibi ezber şeyler söylemeye devam ediyorsunuz.

İsrail'e bir kuruş vermem cebimden
Kullandığın kartın bağlı olduğu şirketten elinde tuttuğun telefona kadar her şeyini sorsam %80'i bu senin bir kuruş vermem dediğin tarafın malıdır.

Aynı yaşlı teyzeler gibi ezber şeyler söylemeye devam ediyorsunuz.

Kullandığın kartın bağlı olduğu şirketten elinde tuttuğun telefona kadar her şeyini sorsam %80'i bu senin bir kuruş vermem dediğin tarafın malıdır.
Allah'ım ya rabbim. Asıl karşı taraf ezbere konuşuyor. Adam bana ezbere konuşuyosun diyor. Ben bişey söylediysem o konuyla ilgili bilgim vardır. Sen ön yargıyla bilmedigimi sanıyosun sadece. 😂

Kullandığın şampuan, kullandığın diş macunu yüzde 90 unilever malı aynı şekil tükettiğin içeceklerin yüzde 95i İsrail malı yediğim çikolata yine yüzde 90 İsrail malı içtiğin kahve , yediğin cips, yediğin dondurma , giydiğin ayakkabı, kullandığın çamaşır suyu , deterjanlar bunlar sadece ufak bir kısmı kullandığın kredi kartları İsrail altyapısı kullanıyor yüzde 80i

Tam ucubesiniz la size saydırmasam içimde kalırdı Arap kardeşlerine yardım için şimdi çabuk koşa koşa git savaşmaya 🤣🤣 belki senin yemediğin bir hamburger sayesinde kurtulmuşlardır zulümden sana beyin verende bir imalat hatası var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elemanın kendi hali evde içler acısı ekmek arası soğan yiyor boykot knk ya Arap kardeşlerimin kanı yerde kalmayacak diyor 😆
Harbiden madem bu kadar umurunda filistin git savaş. Bunlardaki duyarı depremzede kardeşlerime karşı göremedim. Devlet gemiler gönderiyor israile kuş beyinliler bizi eleştirip küçük akılları ile laf sokuyor :d

Adam konu açmış birileri de duyarlı şekilde uyarmış buraya kadar normalde sirf boykot dedi diye ne diye zorunuza gidiyor tartışma çıkarıyorsunuz Eğer yiyeceksen Al zıkkımı ye kimse elinden almayacak, İsrail senin ülkene de tehtit yarın bir savaş çıksa göreyim böyle diyecek misiniz yada siz onların ektiği tohummusunuz, profilinde Mustafa Kemal olan arkadaş sen milliyetçi değil misin ülkeni tehtit eden saldiriacaz diye açık acik söyleyenlere karşı tutumun Bumu samimiyetsizsiniz

o kadar cahillerki yediği domatesin tohumu bile yüzde 70i israilden getiriliyor

Kullandığın şampuan, kullandığın diş macunu yüzde 90 unilever malı aynı şekil tükettiğin içeceklerin yüzde 95i İsrail malı yediğim çikolata yine yüzde 90 İsrail malı içtiğin kahve , yediğin cips, yediğin dondurma , giydiğin ayakkabı, kullandığın çamaşır suyu , deterjanlar bunlar sadece ufak bir kısmı kullandığın kredi kartları İsrail altyapısı kullanıyor yüzde 80i
Doğru. İşte buyuzden boykot ediyoruz onları kullanmıyoruz. İsrail de bundan zarar görüyor. Yarın öbür gün israil bizim sınırlarımıza dayanırsa bizi bombalamaya başlarsa o zaman anlarsınız inşallah mevzuyu.

Allah'ım ya rabbim. Asıl karşı taraf ezbere konuşuyor. Adam bana ezbere konuşuyosun diyor. Ben bişey söylediysem o konuyla ilgili bilgim vardır. Sen ön yargıyla bilmedigimi sanıyosun sadece. 😂
Bilgin yok ama bütün bilgisizler gibi fikrin var.Engeli basın geçin , zaman kaybı.

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Doğru. İşte buyuzden boykot ediyoruz onları kullanmıyoruz. İsrail de bundan zarar görüyor. Yarın öbür gün israil bizim sınırlarımıza dayanırsa bizi bombalamaya başlarsa o zaman anlarsınız inşallah mevzuyu.
kendine eğitim görevlisi demesi beni kopardı ya

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0