hocam o modeli 1 sene sonra gazı kaçıyormuş doğru mubende f160 var sorularınız var ise alabilirim.
kral peki o deliğe kelepçe ile kolu bağlayıp monitör ve pc nin kablolarınıda o delikten sarkıtabilirmiyim ?he okey benim dediğim modelde var aktif olarak kullanıyorum NB F80 monitör kolunu önerebilirim
kral peki o deliğe kelepçe ile kolu bağlayıp monitör ve pc nin kablolarınıda o delikten sarkıtabilirmiyim ?f80 olur kelepçe ile
kelepçe ne oluyorkral peki o deliğe kelepçe ile kolu bağlayıp monitör ve pc nin kablolarınıda o delikten sarkıtabilirmiyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kral peki o deliğe kelepçe ile kolu bağlayıp monitör ve pc nin kablolarınıda o delikten sarkıtabilirmiyim ?
Kanka denicem hepsini 2 gün beklerseno deliğe sıkıştırmak için işte içinden cıkan aparat
kablolar o delikten geçmez maalesef her yeri kapatıyor o kolo deliğe sıkıştırmak için işte içinden cıkan aparat
geçecek kapak ile kapatılan kısım var ama sığıyor mu denicem arkadaşla aynı durum bende dekablolar o delikten geçmez maalesef her yeri kapatıyor o kol
aslında azıcık önden montalasan geçebilir ama dengesi nasık okur bilemiyorum dediğin gibi denemek lazımgeçecek kapak ile kapatılan kısım var ama sığıyor mu denicem arkadaşla aynı durum bende de
Ekstradan küçük bir delik açsan her şey son bulabilir belkihadi yaaa 4 lü prizi masanın üstünede koyma şansım vardı ama onun kablosunuda oradan geçirmem lazım