O satıcıdan almayı tavsiye etmiyorum, alternatif varsa dürüst bir satıcıdan alınmalı. Özellikle almadan önce sordum 2026 versiyon mu gelecek diye, teyit ettim ve 2026 gönderiyoruz dediler. Daha sonra ürün 2024 çıktı...Bu fiyata bedava, masası uygun olan herkes bu aletten almalı.
Bu arada benim bildiğim resmi satıcı Bizbiz-e , başka satıcılar orijinal ürün mü yollar bilmem.
Oynama rahatlığını ayarlayabiliyorsunuzbende 2025 ve 2026 var. eski olan çoook zor oynuyor diğeri baya oynak çok rahat çok iyi. belki bana denk gelmiştir bilmiyorum
Sonuna kadar açtım alt kolda sürtünme var maalesef. Ayarlanmayan monitör çevirme kısmını da çevirip çevirip durdum hala rahatlamadı çok sertOynama rahatlığını ayarlayabiliyorsunuz
Var. Eski olanlar uzun süre beklediği için aksamlar aşırı sertleşmiş oluyor. Yeni serileri alın2026 mı ürün? Fark var mı ayrıca 2. Monitör için alcam da
wd40 sıkıyosun olay bitiyorVar. Eski olanlar uzun süre beklediği için aksamlar aşırı sertleşmiş oluyor. Yeni serileri alın
Aynı fiyata 2026 almak varken gerek yok gibiwd40 sıkıyosun olay bitiyor
2026 kullanıyorum geçen sökmeye çalıştım wd40 bile işe yaramıyor çok sıkışmışwd40 sıkıyosun olay bitiyor