Yardım 2.El Asus Rx6600 Kartıma 9120 Tl Teklif Geldi Sizce Satılır mı ?

Vay enayi vay

ASŞDAŞLDKAŞLDKAŞLDKASLŞD valla daha önce xbox,psp,plastation falan sattım bu şekilde ama tabi ekran kartı onlardan kat be kat daha pahalı o yüzden alıcı arkadaşa mesaj attım yüz yüze gelip alması için
olacak varsa olur ben güvende ile arızalı 1080 ti satmıştım adam vram ve çipi söküp iade etti sarı site mh dava açın kanıtlarınız varsa dedi iade almama şansında yok ztn otomatik onaylar sistem diyelim ki kargoyu teslim almadın yine bir şey değişmiyor 2 gün içinde otomatik onay veriyor alıcı her türlü korunuyor bozup yollarsa da gider dava açarsın uğraşırsın 2 sene paşalar gibi miss

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
Bu kart max 7 eder sen kaça koydun? 10 a koyduysan sen de de var bir şeyler

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
iade kabul etmiyor musun işte buna kahkahayı basarım nereye kabul etmiyorsun :D adam iade butonuna tıklıyor ve sana gönderiyor sende paşalar gibi iade alıyorsun güvende sisteminde yok ben iade kabul etmiyorum vs diye bir şey yok
hocam kargoya vermeden once ekran kartının fiziksel olarak video kaydına alsa arkadasa yardımcı olur mu acaba

olacak varsa olur ben güvende ile arızalı 1080 ti satmıştım adam vram ve çipi söküp iade etti sarı site mh dava açın kanıtlarınız varsa dedi iade almama şansında yok ztn otomatik onaylar sistem diyelim ki kargoyu teslim almadın yine bir şey değişmiyor 2 gün içinde otomatik onay veriyor alıcı her türlü korunuyor bozup yollarsa da gider dava açarsın uğraşırsın 2 sene paşalar gibi miss
Aynısı geldi başıma, sahibindende eski adresim kayıtlıymış adam klavye kırıl diyip iade yapdı, kırık klavye bile bana gelmedi. Para da gelmedi öyle kaldım ortada

adam güvende ile almış ztn belki elinde patlak mal var belki onu yollayacak belki de gerçekten iyi niyetli kartı sevdi ama enayi gitti aldı bilemezsin malım ile ben kumar oynamam dursun elimde kenarda daha iyi elden olsun üç kuruş ucuza vereyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam kargoya vermeden once ekran kartının fiziksel olarak video kaydına alsa arkadasa yardımcı olur mu acaba
pek bir şey ifade etmez sadece mahkemede elini güçlendirir her açıdan videosunu çekmesi test videolarını çalışırken çekmesi ama neden bu tip saçmalıklarla uğraşasın ki

abi şimdi alıcı arkadaş aradı çalışıyorum dedi ben kocaelindeyim o sakaryada skıntı yok gerekirse kestiği parayı veririm dedi bilemedim yollasam mı kargo ile yoksa yollamasam mı sence video falan alıp yollasam sıkıntı olur mu çok arada kaldım valla

Param guvendeyse bilerek yuksek teklif vermistir degistirme isi olabilir dikkatli ol derim. Ya da gönder gitsin filmi izleyelim hep beraber 😂

benlik bi durum yok ben fiyatı 9500 koydum isteyen alır istemeyen almaz yani zorla kimseye ürün satmıyoruz ben satmak maksadıyla bu paralara koymadım aciliyetimde yok

Param guvendeyse bilerek yuksek teklif vermistir degistirme isi olabilir dikkatli ol derim
hocam direk ödemeyi yaptı arkadaş 9120 tl direk ödedi

benlik bi durum yok ben fiyatı 9500 koydum isteyen alır istemeyen almaz yani zorla kimseye ürün satmıyoruz ben satmak maksadıyla bu paralara koymadım aciliyetimde yok

hocam direk ödemeyi yaptı arkadaş 9120 tl direk ödedi
Havale ile mi ödedi sana direkt

Adamin niyeti kotuyse kart gider haberin olsun genelde tezgah oluyor hic bir sey sormadan etmeden alanlarda
yok hocam önce arkadaş beni aradı bu kartı istiyormuş sıkıntısı falan varmı ısı sıcaklık fps değerlerini falan sordu dedim abi bi sıkıntı yok oda dedi okey ozaman ben zaten bu kartı almak istiyorum acil işim görülsün istiyorum dedi sonra pazarlık falan hiç etmeden telefonda konuşurken siparişi verdi arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri