ben openanime kullanıyorum çok güzel. (bilgisayar için)Ben animecixden izliyodum normalde geçenlerde open anime ve deokwave diye 2 tane anime izleme sitesi gördüm güzele benziyolardı sizce?
Trilyontane site kullanan biri olarak söylüyorum (diziwatch , animecix , türk anime , animex...) openanime gördüğüm en iyi site. 4k BEDAVA upscale yapabiliyorsun ve renk ayarı ile TN panel monitörümle canlı renk alabiliyorum. Arşivi çok büyük değil ama yeterli.Ben animecixden izliyodum normalde geçenlerde open anime ve deokwave diye 2 tane anime izleme sitesi gördüm güzele benziyolardı sizce?
Çok popüler bir anime değilse çok fazla donma vb. yaşatabiliyor.streamio
reklam vs hicbise yok torrentden izletiyor altyazi seslendirme(eng jp) secebiliyon
kesinlikle hem izlemesi hemde indirmek amaçlı en uygun site bilgisayar içinben openanime kullanıyorum çok güzel. (bilgisayar için)
bir suru kaynak var seed sayisina ve boyutuna gore secersin? ben nadir serileri bile donmadan izliyorum donarak izliyorsan internet hizinin 2026 yilinda 4mbps alti olmasi lazimÇok popüler bir anime değilse çok fazla donma vb. yaşatabiliyor.
İlginç re:world re:monster diye bir animeyi takıla takıla izleyememiştim vallabir suru kaynak var seed sayisina ve boyutuna gore secersin? ben nadir serileri bile donmadan izliyorum donarak izliyorsan internet hizinin 2026 yilinda 4mbps alti olmasi lazim