Anime İzleme Sitesi Önerisi

zusuiyaaa

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben animecixden izliyodum normalde geçenlerde open anime ve deokwave diye 2 tane anime izleme sitesi gördüm güzele benziyolardı sizce?

Ben animecixden izliyodum normalde geçenlerde open anime ve deokwave diye 2 tane anime izleme sitesi gördüm güzele benziyolardı sizce?
ben openanime kullanıyorum çok güzel. (bilgisayar için)

Trilyontane site kullanan biri olarak söylüyorum (diziwatch , animecix , türk anime , animex...) openanime gördüğüm en iyi site. 4k BEDAVA upscale yapabiliyorsun ve renk ayarı ile TN panel monitörümle canlı renk alabiliyorum. Arşivi çok büyük değil ama yeterli.

Beyler yeni animeler dahil türkçe altyazılı kolayca indirebileceğim site önerir misiniz? ?

(Genelde wifi bulduğumda indiriyor ve çevrim dışı izliyorum)

bir suru kaynak var seed sayisina ve boyutuna gore secersin? ben nadir serileri bile donmadan izliyorum donarak izliyorsan internet hizinin 2026 yilinda 4mbps alti olmasi lazim
İlginç re:world re:monster diye bir animeyi takıla takıla izleyememiştim valla :D

Geri