W10 ve W11 Hızları Arasındaki Ciddi Fark...

Reaksiyon skoru
19
Bir süre önce W10'dan 11'e geçtim güvenlik güncellemeleri bittiği için ama geçmez olaydım asla akıcı gelmiyor bu sorunu sizde yaşıyor musunuz? (16GB ram ve R5 3600 ile) W10'a geri dönmek mantıklı olur mu?

Zen 2 işlemcilerde Win10 daha iyi çalışıyor, 11 bana da fazla hantal geliyordu 5800X varken bile.

Arayüzü özellikle, sağ tık menüsü az da olsa gecikmeli Win10' a göre evet ama onun dışında bir yavaşlık yok bende. Sistemden siteme farklılık gösterebilir tabi. Sizin için Windows 10 daha akıcı geliyorsa hala kullanılabilir bence. LTSC sürümü de deneyebilirsiniz.

Zen 2 işlemcilerde Win10 daha iyi çalışıyor, 11 bana da fazla hantal geliyordu 5800X varken bile.
Güvenlik açısından bir sorun olup olmayacağı kafamı kurcalıyor bunun hakkında fikrin var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arayüzü özellikle, sağ tık menüsü az da olsa gecikmeli Win10' a göre evet ama onun dışında bir yavaşlık yok bende. Sistemden siteme farklılık gösterebilir tabi. Sizin için Windows 10 daha akıcı geliyorsa hala kullanılabilir bence. LTSC sürümü de deneyebilirsiniz.
LTSC sürümü nedir?

Güvenlik açısından bir sorun olup olmayacağı kafamı kurcalıyor bunun hakkında fikrin var mı?

LTSC sürümü nedir?
Valla korsan şeyler kullanmıyorsan kolay kolay sorun yaşamazsın. Açıklardan korunmak istiyorsan en mantıklı yol aslında Linux ama onda da online oyunların antihile yazılımları çalışmıyor. Win10 ltsc 21 kullanıyorum ben 11'in hantallığı sinirlerimi bozuyor. Sistemim de bu.
1778494685658.webp

LTSC sürümü nedir?
Genel olarak işletmelerde falan kullanılan sürüm, gereksiz bir çok şey kırpılmış, daha az ram ve sistem kaynağı kullanan sürüm. Güncelleme desteği çok daha uzun süre devam ediyor bu sürümün.
Buradan indiriliyor.

Lagdows 11'i kimseye tavsiye etmiyorum

LTSC sürümü nedir?
Ltsc microsoftun kullanıcı için yapmadığı windowsun kırpılmış hali gibi düşün microsoft store yok sadece kullandıklarımızdan lite windows gibi yani ayrıca ltsc uzun süre güvenlik güncellemesi almaya devam edecek ben kullanıyorun

Ltsc microsoftun kullanıcı için yapmadığı windowsun kırpılmış hali gibi düşün microsoft store yok sadece kullandıklarımızdan lite windows gibi yani ayrıca ltsc uzun süre güvenlik güncellemesi almaya devam edecek ben kullanıyorun
Genel olarak işletmelerde falan kullanılan sürüm, gereksiz bir çok şey kırpılmış, daha az ram ve sistem kaynağı kullanan sürüm. Güncelleme desteği çok daha uzun süre devam ediyor bu sürümün.
Buradan indiriliyor.
bende win 10 geçicemde o sürümüm kulalnaym acaba ? dahamı iyidir orjinalinden ve fark nedir ? ayrica indirme link size zahmet

bende win 10 geçicemde o sürümüm kulalnaym acaba ? dahamı iyidir orjinalinden ve fark nedir ? ayrica indirme link size zahmet
buradan server 1 ya da 2 den indir fark etmez Windows10 64 bit linkini attım. Daha az ram kullanır kısıtlı kaynağa sahip sistemler için daha iyi. Evdeki 8gb ramli bir laptopda kullanıyorum ben gayet stabil çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,915
Son üye
kuWarsy
Geri