🔥İndirim Ryzen 5 7500f 5.435₺ (Troy Kampanyası + Trendyol Plus)

4070 ile bu işlemciyi kullanmak çok anlamsız olur değil mi?
1778504431976.webp

kanka tercih meselesi. kullanmana bağlı.
Bendede 4070 var

70 bin TL lik karta 6 bin liralık işlemci takmak 😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vallaha mesela 2K da yayın açacak olsam besler mi?
ayın kısmı net olmamakla beraber işlemci ve ram ister diye biliyorum. Ben android uygulama geliştireceğim için işlemciyi dönemin en iyisinden almaya çalıştım. Aynı anda 12 adet android emülatörü çalıştırıp işlem yaptırabiliyordum. Yayın yapmanın bundan daha yoğun ve ağır olacağını sanmıyorum.

referans olsun diye bırakayım üstteki tartışmaya :D 2-4kya çıkınca cokta fark etmiyor

referans olsun diye bırakayım üstteki tartışmaya :D 2-4kya çıkınca cokta fark etmiyor

Ama işte dedim ya ayrıca Minecraft'a 500 eklenti kurmak istiyorum. (Çünkü ben zevksiz ve vasıfsız bir şahıs olduğum için sorgulamayın) Ama aynı zamanda yayın da açmak istiyorum. Şimdi mantıken 500 mod kaldırabilmesi için bilgisayarın ilk önce rahat bi en kötü senaryoda 32-48 gb ram i olması lazım. (Minecraft eklentileri çok fazla ram yer) Ve Minecraft işlemci ağırlıklı bir oyun ama görüntüyle ilgili eklentiler eklersen (shader, distant horizons vb.) ekran kartını da yemesini bilir. Yani mantıken 7500f 2k için mantıklı mıdır bilemedim 500 mod ile bir de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı ile işlemcinin kullanımı arasındaki farktan dolayı değil mi bu

Bu adam var ya bu adam çok büyük bir adam . Daha yeni 9700x çektim iptal edip yapabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,650
Üyeler
195,694
Son üye
legessalynx
Geri