Phoenixxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,021
Hayır neden olsun gayet güzel ikili olur4070 ile bu işlemciyi kullanmak çok anlamsız olur değil mi?
Hayır neden olsun gayet güzel ikili olur4070 ile bu işlemciyi kullanmak çok anlamsız olur değil mi?
Peki 4070'e 7800X3D mi yoksa 9800X3D yoksa 7500f mi takmalıyım? (Minecraft oynayacağım ama 500 mod ile)Hayır neden olsun gayet güzel ikili olur
4070 ile bu işlemciyi kullanmak çok anlamsız olur değil mi?
4070 ile bu işlemciyi kullanmak çok anlamsız olur değil mi?
70 bin TL lik karta 6 bin liralık işlemci takmak5070 Ti - 9070XT ile kullananlar var utanmasalar 5080le kullanacaklar 4070 ne ki?
Vallaha mesela 2K da yayın açacak olsam besler mi?
ayın kısmı net olmamakla beraber işlemci ve ram ister diye biliyorum. Ben android uygulama geliştireceğim için işlemciyi dönemin en iyisinden almaya çalıştım. Aynı anda 12 adet android emülatörü çalıştırıp işlem yaptırabiliyordum. Yayın yapmanın bundan daha yoğun ve ağır olacağını sanmıyorum.70 bin TL lik karta 6 bin liralık işlemci takmak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vallaha mesela 2K da yayın açacak olsam besler mi?
Ama işte dedim ya ayrıca Minecraft'a 500 eklenti kurmak istiyorum. (Çünkü ben zevksiz ve vasıfsız bir şahıs olduğum için sorgulamayın) Ama aynı zamanda yayın da açmak istiyorum. Şimdi mantıken 500 mod kaldırabilmesi için bilgisayarın ilk önce rahat bi en kötü senaryoda 32-48 gb ram i olması lazım. (Minecraft eklentileri çok fazla ram yer) Ve Minecraft işlemci ağırlıklı bir oyun ama görüntüyle ilgili eklentiler eklersen (shader, distant horizons vb.) ekran kartını da yemesini bilir. Yani mantıken 7500f 2k için mantıklı mıdır bilemedim 500 mod ile bir de.referans olsun diye bırakayım üstteki tartışmaya2-4kya çıkınca cokta fark etmiyor
Ekran kartı ile işlemcinin kullanımı arasındaki farktan dolayı değil mi bureferans olsun diye bırakayım üstteki tartışmaya2-4kya çıkınca cokta fark etmiyor