Hocam kendi kasamı sınav senem diye masada yer kaplamasın diye yere koydum ben daha böyle bi tozlanma görmedim hayatımda toz çeker ama düzenli temizlersen kasa daha iyi hava alır.çok toz olmaz mi
odayı günlük süpürürsen tozlanma olmuyor.kasamı böyle bir yere koyuyorum sizce hava akışı kötü mü degistirmelimiyim
Yok be hocam her türlü Toz doluyor yani her hafta kasayı temizliyorsanız orası ayrıHocam kendi kasamı sınav senem diye masada yer kaplamasın diye yere koydum ben daha böyle bi tozlanma görmedim hayatımda toz çeker ama düzenli temizlersen kasa daha iyi hava alır.
Resime göre masanın üst kısmı müsait değildir klavye fareye bile yer anca yetiyordur büyük olasılıkla
Yani bu dediğim en mantıklısı.
Yada ne yapabilir masanın sol kısmına yerden yüksek bi komidinin fln üstüne koycak öyle kullancak çok bi seçenek yok yani ama ilk ddiklerimi yapsada iş görür çok çok kasa kapaüı kapalı olsa 5derece oynar
masa böylede yinede koymak istemiyom masaya fan sesi gelir banayani bence masa üstünde tutmak lazım ama koymak için tek ideal yer orasıysa olur gene nispeten açık duruyor.
Sadece arkaya çok yaslama çünkü egzoz fanı arka üstte olur genelde onun önü biraz açılsın ki havayı rahat dışarı atsın.
hocam anladıgım kadarı ile fps oyuncususunuz ve mouse alanı sizin için çok önemli bende çogunlukla fps oynuyorum ve kasayı yan tarafımda orta boyutta bir sehpa var onun üstüne koyuyorum ve bence estetikte duruyor sizede öneririmmasa böylede yinede koymak istemiyom masaya fan sesi gelir bana
hocam söylemeyi unutmuşum yere koymaktan kaçının bencehocam anladıgım kadarı ile fps oyuncususunuz ve mouse alanı sizin için çok önemli bende çogunlukla fps oynuyorum ve kasayı yan tarafımda orta boyutta bir sehpa var onun üstüne koyuyorum ve bence estetikte duruyor sizede öneririm
sıcaklıklara etki eder mi . ben her türlü oyun oynuyom o an valo vardıhocam anladıgım kadarı ile fps oyuncususunuz ve mouse alanı sizin için çok önemli bende çogunlukla fps oynuyorum ve kasayı yan tarafımda orta boyutta bir sehpa var onun üstüne koyuyorum ve bence estetikte duruyor sizede öneririm
hocam dedigim gibi sehpaya koyarsanız ve tam duvara yaslı olmazsa hem daha az toz tutar daha az toz demek daha iyi sogutma demek yani evetsıcaklıklara etki eder mi . ben her türlü oyun oynuyom o an valo vardı
peki sehpaya bu sekil mi koyayım yoksa temperli camı acıp yan mı koyayımhocam dedigim gibi sehpaya koyarsanız ve tam duvara yaslı olmazsa hem daha az toz tutar daha az toz demek daha iyi sogutma demek yani evet