Kasamin Yeri Kötü Mu

bedirrhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
289
kasamı böyle bir yere koyuyorum sizce hava akışı kötü mü degistirmelimiyim

Ekler

• IMG_20260511_162008.webp
    IMG_20260511_162008.webp
    227.3 KB · Hit: 135
  • IMG_20260511_161956.webp
    IMG_20260511_161956.webp
    247.2 KB · Hit: 134
Hocam Böyle bi alanda yan cam açık kullanman daha iyi olur ayrıca kasanın önü mesh gördüğümce sıkıntı olmaz ama kasayı biraz önede çek ki arka egzoz fanı boğulmasın

Hocam Böyle bi alanda yan cam açık kullanman daha iyi olur ayrıca kasanın önü mesh gördüğümce sıkıntı olmaz ama kasayı biraz önede çek ki arka egzoz fanı boğulmasın
çok toz olmaz mi

yani bence masa üstünde tutmak lazım ama koymak için tek ideal yer orasıysa olur gene nispeten açık duruyor.
Sadece arkaya çok yaslama çünkü egzoz fanı arka üstte olur genelde onun önü biraz açılsın ki havayı rahat dışarı atsın.

çok toz olmaz mi
Hocam kendi kasamı sınav senem diye masada yer kaplamasın diye yere koydum ben daha böyle bi tozlanma görmedim hayatımda toz çeker ama düzenli temizlersen kasa daha iyi hava alır.
Resime göre masanın üst kısmı müsait değildir klavye fareye bile yer anca yetiyordur büyük olasılıkla
Yani bu dediğim en mantıklısı.

Yada ne yapabilir masanın sol kısmına yerden yüksek bi komidinin fln üstüne koycak öyle kullancak çok bi seçenek yok yani ama ilk ddiklerimi yapsada iş görür çok çok kasa kapaüı kapalı olsa 5derece oynar

Hocam kendi kasamı sınav senem diye masada yer kaplamasın diye yere koydum ben daha böyle bi tozlanma görmedim hayatımda toz çeker ama düzenli temizlersen kasa daha iyi hava alır.
Resime göre masanın üst kısmı müsait değildir klavye fareye bile yer anca yetiyordur büyük olasılıkla
Yani bu dediğim en mantıklısı.

Yada ne yapabilir masanın sol kısmına yerden yüksek bi komidinin fln üstüne koycak öyle kullancak çok bi seçenek yok yani ama ilk ddiklerimi yapsada iş görür çok çok kasa kapaüı kapalı olsa 5derece oynar
Yok be hocam her türlü Toz doluyor yani her hafta kasayı temizliyorsanız orası ayrı

Yani benim kasa kapalı sadece önü mesh ve arkada ekran kartı wifi kartı vs. Takarken söktüğümüz demirlerden 2’si eksik ve Odayı her gün siliyorum ama içi toz dolmuş içi tozu alsanız bile anakartın üstündeki küçük oarçaların üzeri kablolar vs hep toz oluyor

Bugün açtım HDD yuvasının orda örümcek ağı vardı (daha 3-5 gün önce Temizlemiştim spürge malinası + peçete ile ona rağmen örümcek ağı çıktı)

yani bence masa üstünde tutmak lazım ama koymak için tek ideal yer orasıysa olur gene nispeten açık duruyor.
Sadece arkaya çok yaslama çünkü egzoz fanı arka üstte olur genelde onun önü biraz açılsın ki havayı rahat dışarı atsın.
masa böylede yinede koymak istemiyom masaya fan sesi gelir bana

Ekler

• IMG_20260511_163245.webp
    IMG_20260511_163245.webp
    354.4 KB · Hit: 41
masa böylede yinede koymak istemiyom masaya fan sesi gelir bana
hocam anladıgım kadarı ile fps oyuncususunuz ve mouse alanı sizin için çok önemli bende çogunlukla fps oynuyorum ve kasayı yan tarafımda orta boyutta bir sehpa var onun üstüne koyuyorum ve bence estetikte duruyor sizede öneririm

hocam anladıgım kadarı ile fps oyuncususunuz ve mouse alanı sizin için çok önemli bende çogunlukla fps oynuyorum ve kasayı yan tarafımda orta boyutta bir sehpa var onun üstüne koyuyorum ve bence estetikte duruyor sizede öneririm
hocam söylemeyi unutmuşum yere koymaktan kaçının bence

sıcaklıklara etki eder mi . ben her türlü oyun oynuyom o an valo vardı

hocam dedigim gibi sehpaya koyarsanız ve tam duvara yaslı olmazsa hem daha az toz tutar daha az toz demek daha iyi sogutma demek yani evet
peki sehpaya bu sekil mi koyayım yoksa temperli camı acıp yan mı koyayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,320
Üyeler
196,927
Son üye
TLGGVL
Geri