- Bütçe
- 200000
Merhaba, yaklaşık 150-200 bin TL arası bir bütçem var bu bütçe dahilin de PC + monitör yapacağım aslında aklımda 130k civarlarına 5070 Ti 9800x3Dli bir sistem toplayıp 40k civarına da ASUS'un 4K OLED 32 inç 165Hz monitörlerinden düşünmüştüm ama şimdi daha yeni nesil oyunlar da testlere baktığım da 5070 Ti 4K da ham güçte 60FPS'i zar zor geçiyor bazen geçemiyor bile haliyle bu kadar para verdikten sonra elimde en sağlamından bir şey olsun istiyorum bütçe 5080'e zorlanır mı? Veya sizce monitörü düşürüp kartı mı artırayım ya da düşündüğüm gibi (5070ti) iyi mi? Kullanıcıları varsa ya da bilgisi olan arkadaşlar öneride bulunursa çok sevinirim kararsız kaldım bu konuda. Yani şimdi palit zotac gibi daha alt markaların 5080 leri uygun fiyatlı ama onlara da güvenemiyorum bu kadar üst seviyeye çıkmışken hele ki.
Hazır toplama hepsi uygundur bana, şuan bakıyorum Haziran sonuna doğru alacağım inşallah.
Not: Ağırlıklı olarak Co-op ekip oyunları veya hikayeli oynayacağım fakat rekabetçi oyunlar da oynuyorum %85'e %15 bir oran diyebiliriz hemen hemen.
Hazır toplama hepsi uygundur bana, şuan bakıyorum Haziran sonuna doğru alacağım inşallah.
Not: Ağırlıklı olarak Co-op ekip oyunları veya hikayeli oynayacağım fakat rekabetçi oyunlar da oynuyorum %85'e %15 bir oran diyebiliriz hemen hemen.