Moto Kurye Olarak Kazanç Sağlamak

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar, Kolay ve düşük sermaye ile kazanç sağlamak için moto kurye olmayı düşünüyorum. 40–50 bin TL civarında bir CG veya 125’lik scooter alıp bu işe başlamayı planlıyorum. Bu işi yapan arkadaşlar varsa, tam olarak ne kadar kazanç elde edebileceğim konusunda deneyimlerini paylaşabilir mi?

40 50 ye bu işe imkansız başlaman hele birde borç içerisindeysen borç içinde yüzersin

cg alabileceğin en iyi kurye motoru ustam sorunsuz az yakar ama çin malı scooter aldığında kaza yapsan parça bulamazsın japın alsan parasını çıkarmaz kolay kolay en iyisi 50 cc olarak ruhsatta geçen cg ler var onları alabilirsiniz ben onlardan kullanıyorum kurye değilim ama kuryelik yaptım yazınları ara sıra size tavsiyem dükkanda çalışmanız hem sigortanız yatar hem motor benzin derdiniz olmaz

Kolay değil birincisi, ikincisi düşük sermaye ile kazanç sağlamak istiyorsan paket taxiye migros deposuna gececeksin ve filodan motor kiralayacaksın. Kaldı ki bunun bir de 14 saat çalışma kısmı var adam akıllı bir para kalmasını istiyorsan eline. Benim iki yıl önce açtığım rehber vardı trendyolda 40 günde brüt 100k kazanmak diye o zamandan beri sektör kötüye gitti hem iş açısından hem vergilendirme açısından ona göre karar ver.

Merhaba arkadaşlar, Kolay ve düşük sermaye ile kazanç sağlamak için moto kurye olmayı düşünüyorum. 40–50 bin TL civarında bir CG veya 125’lik scooter alıp bu işe başlamayı planlıyorum. Bu işi yapan arkadaşlar varsa, tam olarak ne kadar kazanç elde edebileceğim konusunda deneyimlerini paylaşabilir mi?
Doğru hatırlıyorsam kurye olmanın baya prosedürü var şuan belgeler falan almak gerekiyordu, sadece onlar bile baya masraf çıkarır diye düşünüyorum.

cg alabileceğin en iyi kurye motoru ustam sorunsuz az yakar ama çin malı scooter aldığında kaza yapsan parça bulamazsın japın alsan parasını çıkarmaz kolay kolay en iyisi 50 cc olarak ruhsatta geçen cg ler var onları alabilirsiniz ben onlardan kullanıyorum kurye değilim ama kuryelik yaptım yazınları ara sıra size tavsiyem dükkanda çalışmanız hem sigortanız yatar hem motor benzin derdiniz olmaz
tk03 nasıl olue

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,176
Üyeler
196,911
Son üye
mengurun
Geri