4000-5000tl Monitör Önerisi

Caners

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Uzun süredir hep laptop ekranı kullandım artık monitöre geçmeyi düşünüyorum. 144hz üstü olması, masada sallanıp durmaması ve kaliteli görüntü vermesi yeterli çok ekstrem özellikler istemiyorum. Alınca en azından 2 3 yıl rahat kullanmak istiyorum. Monitör konusunda çok bir bilgim yok önerilerinize açığım. Laptopu yanda kasa gibi kullanacağım. HDMI girişim ekran kartına bağlı monitörü tek ekran yapıp CS2 Valorant tarzı işlemci odaklı oyunlarda FPS artışı alınıyormuş sanırım mux switch gibi sadece nvidia kartını çalıştırarak. Bu konuda da fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

https://www.incehesap.com/james-don...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-88293/ bütçene uygun 4900tl 6 aydır kullanıyorum güzel monitör sallanmaz ışık sızmasi yok kadar az fast ips olmasından dolayı renkler çok iyi bir üst modeli var bunun 5200 tl galiba her şeyi aynı birtek montörün arkasında rgb ışıkları var ama bence monitörde rgb ışık gereksiz hdmı ile bağlarsan max 120 hz alırsın hdm in hz desteği sınırlıdır display port ile bağlaman gerek dönüştürücü kullanırsan hz düşermi bilmem ama hdmı girişin varsa 120 hzin üstünde monitör alsanda kullanamazsın

https://www.incehesap.com/james-don...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-88293/ bütçene uygun 4900tl 6 aydır kullanıyorum güzel monitör sallanmaz ışık sızmasi yok kadar az fast ips olmasından dolayı renkler çok iyi bir üst modeli var bunun 5200 tl galiba her şeyi aynı birtek montörün arkasında rgb ışıkları var ama bence monitörde rgb ışık gereksiz hdmı ile bağlarsan max 120 hz alırsın hdm in hz desteği sınırlıdır display port ile bağlaman gerek dönüştürücü kullanırsan hz düşermi bilmem ama hdmı girişin varsa 120 hzin üstünde monitör alsanda kullanamazsın
RGB çok sevmiyorum ondan baktığınız monitör güzel geldi. Laptopta HDMI girişi var sadece. Dediğiniz portu HDMI dan dönüştürmek mümkün mü?

RGB çok sevmiyorum ondan baktığınız monitör güzel geldi. Laptopta HDMI girişi var sadece. Dediğiniz portu HDMI dan dönüştürmek mümkün mü?
Dönüstürücü ile olmuyor malesef 240 desteklemiyor ama makul fiyat ve kalitesi cok iyi ileride belki kullanırsın. Arayüzün türkçe desteği var ve monitörün hz ini düşürebiliyorsun yani bütçen buysa geleceğe yatırım yaparsin yada en kaliteli 144 hz i al nasıl istersen

Geri