sefasipahi
80+
- Katılım
- 9 Nisan 2026
- Mesajlar
- 26
- Reaksiyon skoru
- 0
Başlıkta yazdığım anakart sorunsuz kfg olmadan 9k ya alınır mı ?
16k ya çiçeksepetinde sıfırı var şuan hocam açıkcası ne amaçla hangi donanımla kullandı bilmiyorum2. ele göre biraz ucuz duruyor sıfırı 30 35k civarı olması lazım. Ne kadar süre kullanıldı ne için kullanıldı üzerinde kullanıldığı donanımlar neydi ögrenmek gerekiyor.
sıfırının ederi max 17k olur x870e-a 23k civarına bulunabiliyor2. ele göre biraz ucuz duruyor sıfırı 30 35k civarı olması lazım. Ne kadar süre kullanıldı ne için kullanıldı üzerinde kullanıldığı donanımlar neydi ögrenmek gerekiyor.
KFG olmadan ana kart ve psu gibi şeylerin alınmaması taraftarıyım. Sonuçta ana kart bu en iyisi ile en kötüsü arasında performans farkı %1 bile olmuyor bazen.Başlıkta yazdığım anakart sorunsuz kfg olmadan 9k ya alınır mı ?
Anakartın ne sıcaklığına bakacak?pinlerini portlarını kontrol et dışta gözle görülür bir şey var mı sıcaklık değerlerine vs. bak
vrm sıcaklığınaAnakartın ne sıcaklığına bakacak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
KFG yokmuş alma bence tam okumadım![]()
Manasız bir alışveriş olur hocam. 9 10k ya işinizi fazlasıyla görecek bir anakartı 0 şeklinde alabilirisiniz. KFG yok ise anakartta hayatta 9k verilmez. Asus TUF B850M Plus Wifi modeli 10k bandında geziyordu micro atx sorun etmiyorsanız attığınız anakarttan aşşa kalır yanı pek yok.Başlıkta yazdığım anakart sorunsuz kfg olmadan 9k ya alınır mı ?
O çok değişir.vrm sıcaklığına