❌İndirim Bitti! Vatan 13 Mayıs Sistem 49.999₺

upgrade fiyatları pahalı bence bu sistemin düz hali 45k 5070 upgrade hali 53k civarına gelse mükemmel olurmuş tam aradığım sistem
işlemci 2 bin lira pahalı kendi fiyatlarına göre sadece işlemci fark yaratmaz mı ?

şu taksit seçeneklerini arttirsalar tadından yenmezde işte.... :PeepoLeave:

İşlemci Ultra 5 250KF Plus ve Asus Prime Z890M-PLUS Wi-Fi upgrade edilmiş şeklinde almak en mantıklısı gibi.
Bu şekilde tüm parçaları ayrı ayrı alsanız 69.000+ tutuyor. Vatanda 61.844 e geliyor.

Müthiş ucuz mu? Değil ama idare eder.

arkadaşlar intel işlemcileri çok bilmiyorumda bu sistemdeki işlemci iyi mi? hangi amd işlemciye eşit

16 gb ram içeren sistemlerden nefret ediyorum. Üzerinde konfigürasyon yapayım diyorum ram yükseltmek için ram fiyatının 2 katını ödemen gerekiyor. 16 gb ram 2026 yılında bana yeter sadece CS2, Valorant ve Lol oynuyorum diyenler için güzel sistem

Vatan demonte gonderiyo alinmaz. Bi parca bozuk ciksa haydi tek tek tum parcalari garantiye yolla, montaj hatasi desinler rezil ol paranla. Cok isteyen varsa alsin gorsun rezilligi
git vatana, oradan satıcılara actır ve al sistemi 2/3 gun sonra monteli ve garantili teslim ederler.
fatura kesip garantiyi baslatmaları için mecburi montaj..:giggle:

iptal falan geldi heralde bende stok var şuan sepete de ekledim.

16 gb ram içeren sistemlerden nefret ediyorum. Üzerinde konfigürasyon yapayım diyorum ram yükseltmek için ram fiyatının 2 katını ödemen gerekiyor. 16 gb ram 2026 yılında bana yeter sadece CS2, Valorant ve Lol oynuyorum diyenler için güzel sistem
goodram piyasada çokça bulunan bi ram hocam sarı siteden bile upgrade edilebilir parça bulunurluğu açısından

İntel deli gibi fiyat kırıyor pressure yapıyor. Kullanıcı fiyat seçer. İntel yükselişte.

Geri