Patriot Viper Ramlar 6000 Mhz Olmuyor

O zaman Fazlaymıştı Valo ve Csde 100 lerce. Fps Kaybı Yaşatıyor Bana Diğer Oyunlarda ise 25-40 arası
cs valoda 100fps kaybın olur gibi özellikle %1 low fpslerde kaybın olur o da oyunda yüksek fps alsanda tam akıcı hissettirmez diğer aaa yani ekran kartına yüklenen oyunlarda fps farkı 10 15 seviyesinde falan olur diye tahmin ediyorum tabi bunlar tahmin hepsi daha fazlada olabilir daha az da olabilir ama genel olarak bilgisayarının asıl olması gereken performansından %15 az alıyormuşsun gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güvendiğin bir bilgisayarcı varsa oraya anakart işlemci ramleri getirip adama farklı ramlerle işlemciyle falan denemesini isteyip sorunun hangisinde olduğunu bulabilirsiniz

cs valoda 100fps kaybın olur gibi özellikle %1 low fpslerde kaybın olur o da oyunda yüksek fps alsanda tam akıcı hissettirmez diğer aaa yani ekran kartına yüklenen oyunlarda fps farkı 10 15 seviyesinde falan olur diye tahmin ediyorum tabi bunlar tahmin hepsi daha fazlada olabilir daha az da olabilir ama genel olarak bilgisayarının asıl olması gereken performansından %15 az alıyormuşsun gibi düşünebilirsin

güvendiğin bir bilgisayarcı varsa oraya anakart işlemci ramleri getirip adama farklı ramlerle işlemciyle falan denemesini isteyip sorunun hangisinde olduğunu bulabilirsiniz
Küçük bir bölgede yaşıyorum bilgisayarcı yok maalesef bir süre daha böyle devam edeyim daha sonra bir çaresine bakacağım tavsiye ve yardım için teşekkür ederim

Aynı muhabbet biri diyor colorfull anakartlardan oluyor falan filan bu ram sıkıntı bende aldım sıfır sistem 1 hafta bu mavi ekran problemi expo filan çalışmiyor bu ramde ben 5600 mhz de çözüm buldum bende çalıştı rami 32 yapmak istiyorum ama korkutuyor

iade edebiliyorsan et geç 2k daha fazla ver kaliteli al

Biostaki ayarları iletebilir misiniz? Hangi ayarlarda stabilite bozuluyor?

Aynı muhabbet biri diyor colorfull anakartlardan oluyor falan filan bu ram sıkıntı bende aldım sıfır sistem 1 hafta bu mavi ekran problemi expo filan çalışmiyor bu ramde ben 5600 mhz de çözüm buldum bende çalıştı rami 32 yapmak istiyorum ama korkutuyor

iade edebiliyorsan et geç 2k daha fazla ver kaliteli al
Ben sistemi alalı çok oldu hocam 7-8 aydır böyle kullanıyorum hatta her şey bittiği için bu soruna çözüm bulayım dedim

Biostaki ayarları iletebilir misiniz? Hangi ayarlarda stabilite bozuluyor?
Şuan vardiyadayim yarın bakabilirim

Ekler

• 1000249129.webp
    1000249129.webp
    117.1 KB · Hit: 6
ben aldığım gibi farkettim ama kullanmak zorundaydım 5600 de 6000 halindan daha stabil çalıştı bunu sonradan okuyan varsa 2.elde bu rami almayın bak ben satmak istiyorum ama almayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri