63mhm790
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
hocam yazmışlarİşte böyle ağızlarından cımbızla laf alır gibi soru sormak zorunda kalmayı sevmiyorum ya. Yaz işte direkt açıklama kısmına![]()
hocam yazmışlarİşte böyle ağızlarından cımbızla laf alır gibi soru sormak zorunda kalmayı sevmiyorum ya. Yaz işte direkt açıklama kısmına![]()
E hani markaları nerede? Ramin markası clsi mhzsi anakart allaha emanet olabilir bilmiyoruz kihocam yazmışlar
Alınmaz psu anakart ram çöp yazmamışlar ama yüzde 90 ram cl46'dır. Bu kadar para verip 16gb ramli sistemde alınmaz.Beyler tek tek toplayınca daha pahalı gibiGreen Griffin G9 R7-7800X3D 32 GB 1 TB SSD RTX5070Ti Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Green Griffin G9 R7-7800X3D 32 GB 1 TB SSD RTX5070Ti Free Dos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yada bu paraya daha iyi bir şey alınır mı?
yeni farkettim haklısınE hani markaları nerede? Ramin markası clsi mhzsi anakart allaha emanet olabilir bilmiyoruz ki![]()
9 olsa iyi olacak axses9 şart mı 6 da kurtarır mı
hangi kredi kartı ile alacaksınız
ram 16 değil 32Alınmaz psu anakart ram çöp yazmamışlar ama yüzde 90 ram cl46'dır. Bu kadar para verip 16gb ramli sistemde alınmaz.
E hani markaları nerede? Ramin markası clsi mhzsi anakart allaha emanet olabilir bilmiyoruz ki![]()
Hocam daha önce attınız zaten.