Saydığın ülkeler oldukça gelişmiş demokrasi ve medeniyete sahip olmasıyla bilinirdi zaten hocamÖzbekistan, Kazakistan, Kırgızistan bunlardan birinde indirim olursa direk alacağımMoğolistan da olur.
Japonya baya iyiymiş arkadaşlar şuan orda ben de sipariş verdim ama gidip gezmek de iyi olurduKore ilgimi çekmiyor bütün tatili Japonya'da geçirmek istiyorum açıkcası
Kore'den geçiş de Çin ile aynı fiyata geliyor hocam, böyle ara sıra 21 seviyelerine düşüyor Çin üzerinden onu takip edip almak lazımTamam hocam havalimanına indin ya direkt ordan tekrar ucuyorsun. Yan yanalar ya hani.
Ata toprakları o bakımdan yoksa siyaseti ile pek ilgilenmiyorum.Saydığın ülkeler oldukça gelişmiş demokrasi ve medeniyete sahip olmasıyla bilinirdi zaten hocam![]()
Almanya bakıyorum aslında bir ara iyi ucuzdu şimdi bir tık artmış Eylül de gideceğimVizesiz yer soran çok vardı.
Valizleri hazırlayın.
İstanbul Seul Ucuza Uçak Bileti - Ucuza Uçak
İstanbul – Seul Güney Kore gidiş dönüş ucuza uçak bileti 389£ - 23.742₺ucuzaucak.net
Artık çok nadir düşüyor. Uzun zamandir 21 e görmedim. Gördüğüm en ucuz 35 falan.Kore'den geçiş de Çin ile aynı fiyata geliyor hocam, böyle ara sıra 21 seviyelerine düşüyor Çin üzerinden onu takip edip almak lazım