Hocam fason ürün zaten.1600tl görünüyor, ayrıca bu kolu bu forumda biri paylaşmıştı vaktiyle, kadın girişimci vs. yazıyordu, Fason üretim bişey marka basıp satıyor. 900tl mi 1000tl mi neydi. Sonra millet deneyip alınca yayılmaya başladı ve gittikçe girişimci kadınımız da fiyatını artırdı geldi şimdi 1500lere dayandı ve o eski 900 1000tl fiyatları da süper fiyata döndü.. ilginç işler
Kartta para yok ya yarın yatacakAlamıyorum gamepower var oldukça memunum
Çünkü bu gibi gamepadlerde hall efect bulunuyor bu sayede drift sorunu olmuyorBu ürün özelinde sormuyorum ama xbox gamepsd almak daha mantıklı degil mi neden farklı markalar yöneliyor insanlar benzer fiyatta olanlarda
2.kol olarak alacaktımGamepower varsa neden alıyorsunuz ki hocam. Sizin kol ile Secuzi aynı zaten
Ürüne bir şey dediğim yok zaten fiyatı olması gereken bu onu dile getirdim. Popüler olmadan önce bu çok iyi denen fiyattan daha ucuza satılıyordu 3 5 tane değerlendirmesi vardı sadece, ondan bahsediyorumHocam fason ürün zaten.
Gamepower force,easymx x15 ile aynı ürün.Bu bütçede hall efect bir kol bulun alalım.
Değil, en basit Hall Effect bile olmayan bir gamepad için 3 bin falan ödemek en kibar haliyle mantıksızlık olarak nitelendirebilirm.Bu ürün özelinde sormuyorum ama xbox gamepsd almak daha mantıklı degil mi neden farklı markalar yöneliyor insanlar benzer fiyatta olanlarda
1000tlye satılıyordu hocam o zaman gamepower da aynıydı.Ürüne bir şey dediğim yok zaten fiyatı olması gereken bu onu dile getirdim. Popüler olmadan önce bu çok iyi denen fiyattan daha ucuza satılıyordu 3 5 tane değerlendirmesi vardı sadece, ondan bahsediyorum