Çözüldü✓ Kasayı Tv Ye Baglıyorum ama Görüntü Gelmiyor

Reaksiyon skoru
16
hdmi yı tv ye taktıgımda arc/earc baglandı yazıyor yani algılıyor ama görüntü gelmiyor sinyal yok yazıyor yardım edermisiniz.

hdmi da zaten reis taktıgım anda algılıyor ama görüntü gelmiyor sinyal yok yazıyor

hdmi da zaten reis taktıgım anda algılıyor ama görüntü gelmiyor sinyal yok yazıyor
pcdeki yansıt ayarını yapman lazım o zaman onuda ekran olmadan nasıl yapacan bilemiyorum pcyi telefondan kontrol edebliyorsun ona bak tvye ekran gelene kadar telefondan ayarlamanı yap

Yenileme hızı ayarların yüzünden oluyor. gemini ile çözersin

yenileme hızı ayarlarını denedim 59 60 144 180hz hepsini denedim windows p den ekranı yinele dedim ne yaptıysam görüntü gelmiyor
pcdeki yansıt ayarını yapman lazım o zaman onuda ekran olmadan nasıl yapacan bilemiyorum pcyi telefondan kontrol edebliyorsun ona bak tvye ekran gelene kadar telefondan ayarlamanı yap
Yenileme hızı ayarların yüzünden oluyor. gemini ile çözersin

yenileme hızı ayarlarını denedim 59 60 144 180hz hepsini denedim windows p den ekranı yinele dedim ne yaptıysam görüntü gelmiyor
hocam valla ben yine kaynak meselesi olduğundan süpheleniyorum hdmıda olduğundan emin misin tvlerde genelde iki hdmı girişi oluyor hdmı1 ve hdmı2 kabloyu taktığın girişte yazar hangisi 1 veya 2 diye.

4 tane hdmi çıkış var hangisine takarsan sadece o çıkıyor menüde. bide yeni baktım çıkışların orda 4k 144hz yazıyor. destekleme olayından mı kaynaklı acaba pc desteklemiyor mu
hocam valla ben yine kaynak meselesi olduğundan süpheleniyorum hdmıda olduğundan emin misin tvlerde genelde iki hdmı girişi oluyor hdmı1 ve hdmı2 kabloyu taktığın girişte yazar hangisi 1 veya 2 diye.

4 tane hdmi çıkış var hangisine takarsan sadece o çıkıyor menüde. bide yeni baktım çıkışların orda 4k 144hz yazıyor. destekleme olayından mı kaynaklı acaba pc desteklemiyor mu
4K dan dolayı olcanı zannetmıyorumda gene bir ihtimal olabilir bu yüzden sanal çözünürtlük ile dene hocam ekran kartı nedir ?

Anakartta beyaz ışık yanıyor mu?

7700xt sanal çözünürlük ne oluyor kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakarta takılı değil ki ekran kartına takılı
Ekran kartına takılı olsa da görüntü yoksa anakartta beyaz ışık yanar. Anakartta beyaz ışık yanıyor mu? Ramin üst tarafında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,868
Üyeler
196,835
Son üye
efffscr
Geri