Pc Nasıl Toplanır Zor Mu

chainfoot

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi pc aldım. nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı

Arkadaşlar ben ilk defa parça parça bi pc aldım. nasıl toplarım kendi başıma usta birinden yardım almam şartmı yoksa göründüğü kadar zormu amacım kendi kendime toplamak ama yapamazsın diyorsanız ustadan yardım alayımmı yada video falan varmı
güveniosan kendine hocam topla youtubada videolar var zaten güvenmiosan girme hiç

hayır yapabilirsin belki 1-2 saat uzun sürer ama toplayabilirsin merak etme donanım arşivi sistem nasıl toplanır videolarına bak youtubeden aksine zevk alacaksın.

Hiç bilgin yoksa kaziklanirsin büyük ihtimal, tek başına toplaman için zamanla tecrübe gerekiyor.

parçaların hepsini satın aldım sadece toplama kısmı kaldı

hocam toplayacaksan örn: almayı düşündüğün parçaları yazdığın bir konu oluştur yanlarınada fiyatların yaz hangisinin fiyatının değdiğini fln sor illaki cevap verirler doğrusunu bulursun.

hocam toplayacaksan örn: almayı düşündüğün parçaları yazdığın bir konu oluştur yanlarınada fiyatların yaz hangisinin fiyatının değdiğini fln sor illaki cevap verirler doğrusunu bulursun.
kk tüm parçalar hazır birleştirme kısmı zor mu onu merak ettim

parçaların hepsini satın aldım sadece toplama kısmı kaldı
hocam bilgisizsen toplamada hiç riske girme tanıdığın bi varsa ondan rica et yoksada mecbur bilgisayarcıya götür orda toplat tek başına toplaman tehlikeli olur ama çokta zor olmaz youtubeden izleye izleye yaparım diyorsan o sana kalmış

yani internette çoğu kişi kendin topla falan diyor bi foruma yazayim dedim

Nazik olman lazım onun haricinde neyi nereye nasıl takacağını iyice öğren öyle giriş. Temiz bir görünüm istiyorsanız kablolama yorabilir.

yani internette çoğu kişi kendin topla falan diyor bi foruma yazayim dedim
Deneyim açısından iyi olur fakat parçalar çok pahalıysa ve yapamam diyosanız risk alıp almamak size kalmış. Ama yapılmayacak şey değil gözünüzde büyütmeyin.

Geri