Çözüldü✓ Max 50 Bin Tl Ye Pc Arıyorum

synzho

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar, 50k bütçe ile PC arıyorum. Genelde FPS oyunları oynasam da ara sıra hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Intel Core Ultra 5 225F ile 5060 Ti 8gb'lık sistemler çok var fakat ekran kartı çok eleştiriliyor. Bu paralara alabileceğim en iyi seçenek nedir? Yardımcı olabilecek, iyi anlayan birileri var mıdır?

Son düzenleme:
Selamlar, 50k bütçe ile PC arıyorum. Genelde FPS oyunları oynasam da ara sıra hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Intel Core Ultra 5 225F ile 5060 Ti'lık sistemler çok var fakat ekran kartı çok eleştiriliyor. Bu paralara alabileceğim en iyi seçenek nedir? Yardımcı olabilecek, iyi anlayan birileri var mıdır?
Ekran kartı mı çok eleştiriliyor? Ne anlamda?

ekran kartının neyi eleştiriliyor hocam onu anlamadım? o bütçeye o kart olur zaten. o paraya onu alabiliyorken radeon serisine kaymak saçmalık olur bi tık

Bütçene tam uygun sistem ayağına gelmiş, üstelik Vatan satıyor. Kaçırma hocam (Üstteki Sistem)

Arkadaşın attığı sistem tam ilacın kanki sanki bana öyle geldi

Nasıl buldun mübarek qigşçaçgöaö soğutmasıdır cart curt kaliteli midir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı zayıf sanırım yükseltmem gerekir mi ?
Anakart falan yeterli i9 değil ya işlemci. Soğutmasıda standart sen bunu al

Selamlar, 50k bütçe ile PC arıyorum. Genelde FPS oyunları oynasam da ara sıra hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Intel Core Ultra 5 225F ile 5060 Ti 8gb'lık sistemler çok var fakat ekran kartı çok eleştiriliyor. Bu paralara alabileceğim en iyi seçenek nedir? Yardımcı olabilecek, iyi anlayan birileri var mıdır?
Sabah 12.00a kadar geçerli, yakın zamanda almak istiyorum diyorsan olduğu gibi al geç güzel sistem.

Al 16 gb ekran kartlı rtx 5060 ti sistem

https://share.google/CugYQSSus4YjSyinL
Son soru😅 psu markasını göremedim ve tek kanal ram ileride 32 ye yükseltmek mantıklı olucak mıdır

Sabah 12.00a kadar geçerli, yakın zamanda almak istiyorum diyorsan olduğu gibi al geç güzel sistem.
Alıcam kesin

Son soru😅 psu markasını göremedim ve tek kanal ram ileride 32 ye yükseltmek mantıklı olucak mıdır

Alıcam kesin
ilerde evet yükseltmen gerecek ama tavsiyem ilerde işlemci dahi coğu parça yükselteceksen amd sistem al oyuncuysan intele bulaşma bence.

Geri