Sizce Şuan Bilgisayar Kasası Alınır mı

lortrh

80+
Reaksiyon skoru
0
Size bu zaman bilgisayar alınır mı yoksa beklemeli miyim 60-65 bin tl bütçem var sizce ne yapmalıyım.

Size bu zaman bilgisayar alınır mı yoksa beklemeli miyim 60-65 bin tl bütçem var sizce ne yapmalıyım.
"Dolar 2TL olmuş bu devirde pc alınmaz" sözünü hatırlatayım size. Mümkün olan en kısa sürede bütçenizin yettiği maksimum pc yi almanız ülkemiz şartları açısından her zaman en mantıklısı olmuştur.

İstersen bu akşam 20'ye kadar bekleyip şuradaki sistemlerden birisi işine geliyorsa sorarsın buraya bakarlar. Ya da yarın incehesap'ın gaming gecesi var oradan da bakabilirsin belki.

valla ne olacağı hiç belli olmaz 2 ay önce aldım bende şuan biraz daha ucuzlamış ama bi dahaki ay 2 katıda olabilir çok karışık parçaların piyasası bence bekleme

Aldın aldın :). Ram ve ssd krizi geçmedikçe fiyatlarda düşüş beklemek çok mantıklı gözükmüyor.
İç piyasada firmalarda kaynak sıkıntısı oldumu iyi fiyata sistem bulunabiliyor

İstersen bu akşam 20'ye kadar bekleyip şuradaki sistemlerden birisi işine geliyorsa sorarsın buraya bakarlar. Ya da yarın incehesap'ın gaming gecesi var oradan da bakabilirsin belki.
Aga bu sinerji en üst seviye sistemlere bile b840 anakart koyup özelleştirmesine +5k alıyor ya. Ayar oluyorum sinerjiye o yüzden özelleştirme yapılmıyor resmen.

Aga bu sinerji en üst seviye sistemlere bile b840 anakart koyup özelleştirmesine +5k alıyor ya. Ayar oluyorum sinerjiye o yüzden özelleştirme yapılmıyor resmen.
Evet maalesef sinerji özelleştirme konusunda felaket + fiyat yazıyor çok can sıkıcı. Ama alıp hemen satıp yeni başka alınabilir mi tartışılır

Daha geçen itopyadaki bi sistemde ekran kartını 5070 den 5070 ti a yükseltmek için 35 bin fiyat farkı istiyorlardı. Başka sistemde de 5070ti kartı 5070 yapmaya -5000 yazıyordu.

Daha geçen itopyadaki bi sistemde ekran kartını 5070 den 5070 ti a yükseltmek için 35 bin fiyat farkı istiyorlardı. Başka sistemde de 5070ti kartı 5070 yapmaya -5000 yazıyordu.
Yani onların kafasından bakınca sonuç olarak sistemi hazırlayıp hazırda bekletiyorlarsa eğer sistemden parça değiştirince uğraş parası yazıyor olabilirler ama yine de bu fiyatlar asla kabul edilebilir değil

Öyle yapıyolar genelde zaten. Her firmada bu yapılıyor ama yan bileşenlerde absürt fiyatlar ödemiyorsunuz. Ekran kartı bir istisna olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap'ada kıl oluyorum. Tüm oemlerinde segotep çöplerini döşüyor sonra f p OEM diye satıyolar.

Öyle yapıyolar genelde zaten. Her firmada bu yapılıyor ama yan bileşenlerde absürt fiyatlar ödemiyorsunuz. Ekran kartı bir istisna olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap'ada kıl oluyorum. Tüm oemlerinde segotep çöplerini döşüyor sonra f p OEM diye satıyolar.
Mesela şu iki sistem tamaaamen aynı. Neden aralarında 4k fiyat farkı var ne alaka yani?

Ekler

• 1778758547265.webp
    1778758547265.webp
    50.3 KB · Hit: 21
  • 1778758558963.webp
    1778758558963.webp
    48.6 KB · Hit: 20

şu kasa güzelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri