EngineerErc
80+
- Reaksiyon skoru
- 229
Bunun teşhirini almak mantıklı mı
stoktaki mağazalara tıkladığın zaman gösteriyor , teşhir olup olmadığını...Kalkıp gitsem mi avm lerden biri bana yakın, teşhirsede değilsede çok iyi fiyat. Teşhirlerde de zaten 2 yıl garanti olmuyor mu?
imkanı yok çözemezler onu yan mağaza ortağı olur çağırır onu 2 dk içinde aldırır. Engellenemez yani. Benim dediğim olsa en azından çocukları sevinir.Direk çalışan almasın daha mantıklı değil mi ?
Bizim burdakinde teşhir değil ama arıyorum açmıyor mağaza telefonu boşunada kalkıp oraya kadar gitmek istemiyorum.stoktaki mağazalara tıkladığın zaman gösteriyor , teşhir olup olmadığını...
bakmıyorlar telefona...Bizim burdakinde teşhir değil ama arıyorum açmıyor mağaza telefonu boşunada kalkıp oraya kadar gitmek istemiyorum.
Satılmış veya kendileri almış zaten şu an sadece teşhirler kalmış.bakmıyorlar telefona...
Sen biri misin ? , paşamın rahatlığa bakAlabilirdim ama ihtiyacım yoktu almadım
İkinci elde gidebilir sıkıntısı çiziği çok yoksateshır yazanlar kalmıs baska magazadan getırtmeye deger mi
o işte cok sansa kalıyor gelen urunun ne olacagı bellı degıl sonucta yakındakı sehırlerde olsa arabayla gıder bakardımda baska magazadan getırtmek sıkıntıİkinci elde gidebilir sıkıntısı çiziği çok yoksa