Yardım Hawk Ürünlerindeki Fiyat Karmaşası ??

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Merhabalar öncelikle , hawk marka mouse almayı düşünüyorum bütçe 3k civarı lakin bir konuya değinmek istiyorum bilgisi olan varsa aydınlatsın beni,

HM620 8K Hz 30000 DPI - bu fare 3.499 TL den satışta duruyorken nasıl oluyor da

HM420 4K Hz 26000 DPI - bu ürün 4.500 TL fiyatlarından sitelerde satışta olabiliyor ?

Hem DPI yüksek hem yenileme hızı yüksek benim kaçırdığım bişey mi var yoksa burda söz konusu HM420 modelinin stokçuluğu mu. Aynı mevzu markanın bazı klavyelerinde de var daha alt seviye ama daha pahalı bunun sebebi nedir ?

3k civarı önerdiğiniz mouse varsa onu da önerebilirsiniz araştırma aşamasında takıldım kaldım çok fazla ürün var, teşekkürler.

Merhabalar öncelikle , hawk marka mouse almayı düşünüyorum bütçe 3k civarı lakin bir konuya değinmek istiyorum bilgisi olan varsa aydınlatsın beni,

HM420 4K Hz 26000 DPI - bu ürün 4.500 TL fiyatlarından sitelerde satışta olabiliyor ?

Hem DPI yüksek hem yenileme hızı yüksek benim kaçırdığım bişey mi var yoksa burda söz konusu HM420 modelinin stokçuluğu mu. Aynı mevzu markanın bazı klavyelerinde de var daha alt seviye ama daha pahalı bunun sebebi nedir ?

3k civarı önerdiğiniz mouse varsa onu da önerebilirsiniz araştırma aşamasında takıldım kaldım çok fazla ürün var, teşekkürler.
hangi siteden bakıyorsunuz acaba. iki üründe 4000 tl civarlarında çünkü.

1778784810105.webp

1778784822218.webp

https://wraithesports.com/products/wraith-w1-wireless-mouse buna güzel diyorlar şahsen araştırmadım ama sen bi araştır istersen

tam bu mevzudan bahsediyom işte 620 üst modelken neden daha ucuz
hayır hocam. farkettiyseniz Pckolicte 3.4k fiyata hm420 daha ucuz gözükmete. genel fiyatlandırmadan bahsediyor iseniz tahminimce Stok ve talepe göre değişiklik gösteriyodur. insanlar Hm420 modele talep verip stokları azaldıysa fiyatda doğal olark artar. ayruca hm420 objektif olarak görünüşü daha iyi duruyor.

hayır hocam. farkettiyseniz Pckolicte 3.4k fiyata hm420 daha ucuz gözükmete. genel fiyatlandırmadan bahsediyor iseniz tahminimce Stok ve talepe göre değişiklik gösteriyodur. insanlar Hm420 modele talep verip stokları azaldıysa fiyatda doğal olark artar. ayruca hm420 objektif olarak görünüşü daha iyi duruyor.
bende buna yordum beyaz olan model özellikle tüketilmiştir. HM620 kırmızı renk herkes tarafından tercih edilmemiştir bu da fiyatına yansımıştır dedim kendimce ama alt modelden daha düşük seviyeye gelmesine şaşırıyorum. Pckolik de yeni indirime soktu ürünü ondan daha ucuz şuan orada da fiyatlandırması yüksekti yine.

bende buna yordum beyaz olan model özellikle tüketilmiştir. HM620 kırmızı renk herkes tarafından tercih edilmemiştir bu da fiyatına yansımıştır dedim kendimce ama alt modelden daha düşük seviyeye gelmesine şaşırıyorum. Pckolik de yeni indirime soktu ürünü ondan daha ucuz şuan orada da fiyatlandırması yüksekti yine.
Arz ve talep döngüsü hocam. ürün kalitesi + Talep = fiyat dalgalanması veya artışı. Hm420 modeli sadeliği sayesinde talep görmüştür. artık kimse delikli renklı mouse almak istemiyor. 4-8k hz arası bir polling rate verip sensör iyi olsa yetiyor. talep hm620 de azalınca hm420 fiyatlarıda patlamıştır doğal olarak.

hm620 daha az gitti demek bu tablo. hm420 ye daha fazla talep oldu fiyatı yüksek. hm620 az sattı fiyat az. hm420 kullanıyorum memnunum

adam birde nerden bakıyorsun demiş birde ikisi arasındaki fark 250 tl belkide satışları yoktur üretimi falan durmuştur bir çok sebebi olabilir ama bence sen çok yanlış bir yerden bakıyorsun
sorun zaten aralarında az veya çok fark olması değil ? biri üst model olmasına rağmen daha düşük fiyatlara satılıyor bende benim kaçırdığım bişey mi var bu modelle alakalı diye soruyorum. Görünen o ki 420 modeli ilgi görmüş arz talep durumundan 620 nin fiyatı aşağı çekilmiş markanın resmi sayfasında zaten HM420 ürünün stoğu yok tükenmiş olarak gözüküyor.

Geri