Sapphire Rx 9070 Xt Stabil ve Kararlı mı?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dlss fsr den iyi falan değil önce bunu bi kabullenelim ikiside iyi seviyede ve birbirine oyundan oyuna değişmekle birlikte geçebiliyorlar 2.si olarak amd zaten herzaman nvidiadan teknolojik olarak geriden geldi ama herzamadan da nvidianın teknolojilerini geçde olsa kendi kartlarında verdi yakında da mfg geliyor zaten amd ye

saf güçte zaten amd daha iyi seviyede fiyat olarakda amd daha iyi seviyede
Tam olarak bahsettiğim model arkadaşlar bunlar işte.

Aynen kanka DLSS daha iyi değil hatta FSR daha iyi :kekw:

Tam olarak telegram da bahsettiğim piranalar işte... bir de yakında MFG de geliyor demiş he kanka he geliyor daha kartlarda donanımsal FG birimi bile yok her şeyi yazılımsal yapıyor siz MFG bekliyorsunuz, gelince o da eminim Nvidia nın FG ından daha iyi olacaktır.

Harbiden akıl tutulması ya adamlar yıllarca yazılımsal FSR 1-2-3 savundu yetmedi şimdi yazılımsal FG savunuyor. İnsanda az utanma olur diyecem de o da yok maalesef.

Al sana saçma sapan teknoseyir yerine gerçek bir inceleme atayım. Hatta final thoughts da söylediğini de yazayım ''DLSS 4 ün zaten FSR 4 den daha iyi görüntü kalitesi sunduğu göz önüne alındığında DLSS 4.5 in FSR 4 den daha iyi olması ve aradaki farkın açılması şaşırtıcı değil''

Ama asıl sorun bu değil işte. FSR 4 resmi olarak çoğu oyunda yok, savunduğunuz şeyi bile saçma sapan 3. parti uygulamalarla kendiniz yapmaya çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:

Tam olarak telegram da bahsettiğim piranalar işte... bir de yakında MFG de geliyor demiş he kanka he geliyor daha kartlarda donanımsal FG birimi bile yok her şeyi yazılımsal yapıyor siz MFG bekliyorsunuz, gelince o da eminim Nvidia nın FG ından daha iyi olacaktır.

Harbiden akıl tutulması ya adamlar yıllarca yazılımsal FSR 1-2-3 savundu yetmedi şimdi yazılımsal FG savunuyor. İnsanda az utanma olur diyecem de o da yok maalesef.
9000 serisinde yapay zeka donanımsal olarak eklenmiş hocam teknolojiyi takip etmeden buraya biliyormuş gibi yazmayınız

Fsr 1 2 3 değil fsr4 ws dlss4 aynı seviyede diyorum

Bazı kişiler artık pes etmiş 28k ya düşürmüş. Pazarlık yapacak elemanlar var desek 25-26k ya gidiyor kartlar.

Adam soru sormuş gene kavgaya dönmüş 🥸 🤡

Bazı kişiler artık pes etmiş 28k ya düşürmüş. Pazarlık yapacak elemanlar var desek 25-26k ya gidiyor kartlar.
Ben bugün rx9070 alıyorum valla 25k ya rx6800xtden geçecem üzerine 10k koyup

Vatanda her akşam Zotac 5070 Ti 47k oluyor. Aynı zamanda paraf kartın varsa toplamda 7k geri ödeme yapıyor tabi kampanyaya katılmak gerek.

Bende 9070 xt var ve halen satamadım kartı. 2.el piyasası yok gibi bir şey kartın. Aynı zamanda 9070 xt kullanırken bazı zamanlar ekran kaydı almam gerekiyordu ve video kaydını izlerken sesim gelmiyordu bir türlü. Bazen oyun oynarken durduk yere çöküyordu kart. Çok iyi diyemem ama çokta kötü diyemem. Vatandan Zotac 5070 Ti aldım.
paraf kartım olsa gözum kapalı alacagımda paraf kartım yok ne var mı parafta anlamadım.

Her türlü ekran kartı kullanan biri olarak Intel dahil.
Intel bile AMD çoğu kartından stabil wattman yok.
Keşke imkanın olsada 5070 ti alsan AMD bulasmasan daha iyi her zaman problem yok ama genel olarak 10 kartımı alıyorduk 3-4 tanesi rahat problem çıkarıyor AMD ekran kartı sağlam gelirse şansına ama driver konusunuda ele almak lazım bazı güncellemelerde perişan ediyor insanı.
Nvidia driver konusunda muazam kafan rahat Nvidia 10-1 problem anca yaşamisimdir bir oyunda problem yaşatıyorsa kesinlikle oyun kaynaklı çıkıyor.
9700xt evet saf performans güzel kart serin FPS sağlam ama yinede bir nvidia etmiyor 2 Side faiş fiyata Nvidia 5070 almakta insana hakaret gibi 12 GB VRAM felan.
İndirimden 5070 ti kovalamak bütçeyi zorlamak uzun zaman kafam rahat olsun demek için uğraşmak daha mantıklı geliyor.
AMD kötü değil ama son zamanlar Nvidia fiyatlarına yaklaştı mantıksız geliyor.
Cok basit karşılaştırma Nvidia Apple Macbook gibi çok stabil
AMD Windows gibi güncellemede çökmeye meyilli.
RX serilerinin hepsini kullandım stabil olanda var ama genel olarak kartlar sorunlu oluyor birde watmwn sorunu oldumu migden bulaniyor.
Birde kart alirken dls fsr bakma en boş iş resmen bazı oyunlar 2 Side Stabil olmuyor saf güç olarak AMD iyi ama iş vb şeyler için Nvidia.
Sana tavsiyem biraz zorla indirimden 5070 ti çek 45-47 felan Halk Bankası vatan çip para olayları ile daha ucuza gelir kafan saat gibi olur.

Adam soru sormuş gene kavgaya dönmüş 🥸 🤡
Hocam açıkcası cevap basit. Eğer kartı ileride yükseltmeyi planlıyorsun ve indirimde 5070 Ti kartını uyguna alabiliyorsan 5070 Ti alınıp geçilir. Ben bir kere alır bir daha satmakla uğraşmam diyorsan 9070 xt alıp geçeceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,686
Üyeler
195,708
Son üye
Keyfoo
Geri