Hocam sistem hızlı işliyor yoksa getir neden adamın 100 tane dondurma almasına izin versin? E ticaret sitelerinde hatalı fiyattan ürün alıyoruz, günler sonra iptal ediyorlar, satıcı trendyol hepsiburada olsa bile.Arızaysa niye iptal olmadı hocam merak ettim
Karın tokluğuna almışsın stok göremedimEn insani bendim galiba![]()
AnladımHocam sistem hızlı işliyor yoksa getir neden adamın 100 tane dondurma almasına izin versin
Nasıl yicen bunlarıAlıntıyı görüntülePaylaşım için teşekkür ederim az önce benim kilerde teslim oldu eksik yokmuş baktımda
Bunları buzluğa yerleştirince birkaç gün sonra gelen Kurban Bayramı'nda kurbanlık etleri nereye koyacaksın hocamAlıntıyı görüntülePaylaşım için teşekkür ederim az önce benim kilerde teslim oldu eksik yokmuş baktımda
randevu niyetine ucuza çözim derken hepsinden olmak daha acı verici başka sefere dostumİptal oldu![]()
Hocam bu neAlıntıyı görüntülePaylaşım için teşekkür ederim az önce benim kilerde teslim oldu eksik yokmuş baktımda
dondurmaya benziyor sankiHocam bu ne![]()
Evde yokum ya dışardaydım gelse alan olmıcaktırandevu niyetine ucuza çözim derken hepsinden olmak daha acı verici başka sefere dostum![]()