Öneri RTX 5060 Yüksek Watt Laptop Önerisi!

@Che_ Yukarıya Tulpar T6 atmışlar Cihaz tvde incelemesi var + 4 yıl garantisi var bunuda düşün diğer cihazlardan önce.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Bu fiyat bandında daha iyi rakipleri var mı bilmiyorum ama gene de paylaşmış olayım istedim

• Beğen

Bu fiyat bandında daha iyi rakipleri var mı bilmiyorum ama gene de paylaşmış olayım istedim

4k farkla bu daha iyi değil midir

• Beğen

4k farkla bu daha iyi değil midir
Dürüst olayım laptop bileşenlerinden çok aşırı anlamam ama ne için kullanacağına bağlı sanırım. İşlemci ağırlıklı işlemler için thunderobot daha iyi olur. İşlemcisi %10-15 daha hızlı gibi. Thunderobot 300 hz ekran, slayer 180 hz ama ekran kartı da farkettirir mutlaka. 2k oyunlar için slayer daha iyidir

• Beğen
bu model hp victusta hall sensör sorunu yok. Eksileri kasa,menteşe kalitesi, panel kalitesi, ve kötü soğutma performansı. Artısı 1tb ssd, Al işlemci. Alternatif olarak
Lenovo Loq Intel Core I5-13450HX 8gb 1 Tb SSD RTX5060 15.6" IPS Fhd 144Hz Aı Freedos 83JE00EQTR-03
Niye böyle saçma link veriyorsun? Mobile versiyon istiyor.

• Beğen
Mesela attığım erazer'dan bu ikisine neden geçeyim? Arada 7-8k var işlemcisi bir tık düşük ve ekran parlaklığı kötü ama 8k değer mi?
Bir de bu 3'ünün artıları eksileri nedir
hocam bir şekilde asus alın arkanıza yaslanın soğutma değerleri hıssıyatı cok iui laptopun

• Beğen

Neden kimse bahsetmiyor bilmiyorum FLUX GR16 serisinde kronik sorun mu var?

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,163
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri