4000 Tl Cam Mouse Pad Önerisi

egextive

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
Öncelikle merhaba, şu an elimde Wraith cosmic glass V2 cam mouse pad var fakat small versiyonu olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum. Genel olarak hızlı mousepadler seviyorum.

Arkadaşım elinde sattigi 3 farklı mouse pad var:

• Glsswrks singularity - founder's Edition.
  • Pulsar superglide 2
  • YUKİ AİM MECHA
Bu modeller hakkında deneyimi veya fikri olan var mı? Genel olarak Speed, smoothluk konusunda hangisi daha iyi sizce?

Bunların dışında önerebileceğiniz farklı cam mouse pad modelleri varsa onları da merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam konudan bağımsız sıkıntı oluşturmayacaksa sisteminizi yazabilir misiniz rica etsem?

Öncelikle merhaba, şu an elimde Wraith cosmic glass V2 cam mouse pad var fakat small versiyonu olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum. Genel olarak hızlı mousepadler seviyorum.

Arkadaşım elinde sattigi 3 farklı mouse pad var:

• Glsswrks singularity - founder's Edition.
  • Pulsar superglide 2
  • YUKİ AİM MECHA
Bu modeller hakkında deneyimi veya fikri olan var mı? Genel olarak Speed, smoothluk konusunda hangisi daha iyi sizce?

Bunların dışında önerebileceğiniz farklı cam mouse pad modelleri varsa onları da merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
https://www.incehesap.com/hawk-gaming-hm20-superglass-cam-mousepad-siyah-fiyati-88269/ gaming gecesinde indirime girecek olan ürünlerden, dahada ucuza alırsın hocam bana kaliteli gibi geldi daha önce cam mouse pad kullanmadım görüntüsünden yola çıkıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,059
Üyeler
195,515
Son üye
kaklas
Geri