Yusuf Eymen_bjk
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Bu iki oyunda iyi indirim almış iki oyunuda bilmiyorum daha önce hiç izlemedim god of War 2018 mi Marvel spiderman remasteredmi önerirsiniz
Ne tarz oyunları seviyorsun?Bu iki oyunda iyi indirim almış iki oyunuda bilmiyorum daha önce hiç izlemedim god of War 2018 mi Marvel spiderman remasteredmi önerirsiniz
Ne tarz oyunları seviyorsun?
god of war al ama spidermanda o kadar pahalı değil ztnGenelde hikayeli oyunlar oynuyorum
Aynen ama ikisinden birini alıcam ikisini alamamgod of war al ama spidermanda o kadar pahalı değil ztn
Oynanış olarak kastetmiştim daha çok. Souls tarzı mı, hack and slash tarzı mı, sıra tabanlı mı vs vsGenelde hikayeli oyunlar oynuyorum
Bende şu an gowa yakınım gibiGOW varken nabacan spidermanı.
2 oyunu da oynadım spiderman bebe şebe oyunu gibi geldi bana şahsen.Bende şu an gowa yakınım gibi
GOW bana hiç sarmamıştı oynarken. Ara sahnede dağ kaldırıp fırlatan adam oyun içinde haydutu 5 vuruşta anca alıyor falan. Hiç özdeşleştiremedim kendimi karakterle.GOW varken nabacan spidermanı.
Spider-man i oynadınmı hiçGOW bana hiç sarmamıştı oynarken. Ara sahnede dağ kaldırıp fırlatan adam oyun içinde haydutu 5 vuruşta anca alıyor falan. Hiç özdeşleştiremedim kendimi karakterle.
Bu ikisi haricinde oyun bakarsan rdr2 tavsiye ederim. Açık dünyada yavaş yavaş dolanmayı seversen eşi benzeri olmayan bi oyun.Bende şu an gowa yakınım gibi
Bende rdr 2 var kış indirimlerinde almıştım inanılmaz bir oyun ama biteli çok olduBu ikisi haricinde oyun bakarsan rdr2 tavsiye ederim. Açık dünyada yavaş yavaş dolanmayı seversen eşi benzeri olmayan bi oyun.