Glorious Model O 2 Mını Alınır mı???

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
2000
Uzun zamandır bim mouse'u kullanıyorum ve bu durumdan mütevellit mouse'umu yenilemek istiyorum. Bütçem max 2000 tl bu fiyat bandında en kalitelisi bu gibi geldi. atk a9 plus falan mcu çöp diyorlar. Glorious hem de bilindik marka. o yüzden bunu almak mantikli geldi sizce alinir mi?

bende model o var ilk modeli yani dumduz mouse cokta bi olayi yok 2. modeli bilmiyorum belki farklidir ama biraz daha yeni modellere bakmani tavsiye ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1900 e a9 plus varken ben olsam dusunmezdim bile

atk a9 plus bence daha iyi bir fare
Bu düşüncenin nedenini öğrenebilir miyim?

bende model o var ilk modeli yani dumduz mouse cokta bi olayi yok 2. modeli bilmiyorum belki farklidir ama biraz daha yeni modellere bakmani tavsiye ederim

Bu düşüncenin nedenini öğrenebilir miyim?

Mcusu kötü diyorlar ve glorious bu o 2 nin duz o dan farkı sensor kalitesi

Uzun zamandır bim mouse'u kullanıyorum ve bu durumdan mütevellit mouse'umu yenilemek istiyorum. Bütçem max 2000 tl bu fiyat bandında en kalitelisi bu gibi geldi. atk a9 plus falan mcu çöp diyorlar. Glorious hem de bilindik marka. o yüzden bunu almak mantikli geldi sizce alinir mi?
wireless olanı mı diyosun, wireless olanı diyosan ben aldım fakat sensör cs de ve bf de 2 günde 4-5 kez atlama yapmıştı, shape güzel, yüksek mouse sevmiyorsan çok iyi ama dongle yakında olmasına rağmen garip garip 4-5 cm yukarı fırlıyordu mouse, 2 farklı mousepadda test ettim gene fark etmedi, lod ayarıda fark etmedi, zaten kabloluları dahil kronikleri çok olan bir marka, tavsiye etmiyorum

wireless olanı mı diyosun, wireless olanı diyosan ben aldım fakat sensör cs de ve bf de 2 günde 4-5 kez atlama yapmıştı, shape güzel, yüksek mouse sevmiyorsan çok iyi ama dongle yakında olmasına rağmen garip garip 4-5 cm yukarı fırlıyordu mouse, 2 farklı mousepadda test ettim gene fark etmedi, lod ayarıda fark etmedi, zaten kabloluları dahil kronikleri çok olan bir marka, tavsiye etmiyorum
Tavsiyen nedir

Glorious Model O 2 Wireless kullanıyorum, zerre önermiyorum. Bilindik marka dendiğine de bakma, bir problem yaşadığında firma ile iletişime geçtiğinde Türkiye'ye yeni ürün göndermediklerini söylediler. Güncel olarak kablolu kullanımda bağlantı problemleri, arada dpi ayarlarını sıfırlama gibi problemleri var. Ayrıca şarjı 2 gün en fazla gidiyor.

1300-1500 klasmanı değilde wraithtte onların 1-2 üst modelleri 2000-2300 seviyesi ne bulursan bakılabilir, zaten çoğu specsleri aynı gerisi senin eline uygun shape ve ölçüleri, spesifik önerim yok, belki dareu a950 wing derim oda 2.5k dan biraz yüksek, idefix kuponuyla falan çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,218
Üyeler
195,566
Son üye
OblomovTR
Geri