5090 da olur sjjsjdjsyapmışken bi de 9070xt yapsın![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sonra işlemci upgradeliyecem diyorsan olmazbeyler merak ettiğim için soruyorum rampage 120mm soğutucu alınır mı ve B850M Gaming Plus Wifi overkill mi olur
5090 da olur sjjsjdjsyapmışken bi de 9070xt yapsın![]()
Sonra işlemci upgradeliyecem diyorsan olmazbeyler merak ettiğim için soruyorum rampage 120mm soğutucu alınır mı ve B850M Gaming Plus Wifi overkill mi olur
hocam ben mandallı soğutucu kullandım 3 sene 8 borulu 2 fanlı devasa bir şey, mandallarını çıkartırken çok uğraştırıyor. Fanları söksen bile o metal plakayı mandallardan kurtarmayı hiç sevmiyorumbeyler merak ettiğim için soruyorum rampage 120mm soğutucu alınır mı ve B850M Gaming Plus Wifi overkill mi olur
ama şu an 7500f, r23 testinde 77-78i asla geçmiyor default ayarlarda veya pbo -20 +100mhzdehocam ben mandallı soğutucu kullandım 3 sene 8 borulu 2 fanlı devasa bir şey, mandallarını çıkartırken çok uğraştırıyor. Fanları söksen bile o metal plakayı mandallardan kurtarmayı hiç sevmiyorum
Bu anakart değiştirmeme işi çokta önemli değil ya zaten kaş yıl kullanıyorsun işlemciyi sonra anakartta eski kalıyor .benim anlamadığım nokta AMD sistem istiyorsunuz soket değişmiyor geliştirebilirim hesabı sonra sistem geliyor. geliştirme yapamayacağınız anakartlar takıp fit oluyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.
orası öyle ama anakartları da hep elden çıkartmak için midir maliyeti düşürmek için midir nedir a620m sevdasını bi anlayamadım leş gibi anakart koyuyorlar hazırlarabenim anlamadığım nokta AMD sistem istiyorsunuz soket değişmiyor geliştirebilirim hesabı sonra sistem geliyor. geliştirme yapamayacağınız anakartlar takıp fit oluyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.
agacım x 870 p ana kart alıp ryzen 5 7500 f kullanan adam gördüm benbenim anlamadığım nokta AMD sistem istiyorsunuz soket değişmiyor geliştirebilirim hesabı sonra sistem geliyor. geliştirme yapamayacağınız anakartlar takıp fit oluyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.
sadece b650 yükselt alUpgrade yapmaya gerek varmı şuanki haliyle alınır mı
Alınır ama ssd falan alırım diyorsan sonra yada işlemci upgradeliyeceksen msi B850 iyi benceUpgrade yapmaya gerek varmı şuanki haliyle alınır mı
ben işlemciden pahalı kullanıyom valla anakartı, colorful b650m plus v14 almıştımagacım x 870 p ana kart alıp ryzen 5 7500 f kullanan adam gördüm ben
sadece b650 yükselt al
Z890 tomahawk alıp ultra 5 245kf si olan ben .agacım x 870 p ana kart alıp ryzen 5 7500 f kullanan adam gördüm ben
sadece b650 yükselt al
ben denk olacak şekilde kullanıyorum bende 7600 x var b650 m r da kullanıyorumben işlemciden pahalı kullanıyom valla anakartı