❌İndirim Bitti! Vatan 16 Mayıs Sistemi Amd R5 7500f - Rx 9060 Xt 16gb - 42999 ₺

beyler merak ettiğim için soruyorum rampage 120mm soğutucu alınır mı ve B850M Gaming Plus Wifi overkill mi olur
hocam ben mandallı soğutucu kullandım 3 sene 8 borulu 2 fanlı devasa bir şey, mandallarını çıkartırken çok uğraştırıyor. Fanları söksen bile o metal plakayı mandallardan kurtarmayı hiç sevmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben mandallı soğutucu kullandım 3 sene 8 borulu 2 fanlı devasa bir şey, mandallarını çıkartırken çok uğraştırıyor. Fanları söksen bile o metal plakayı mandallardan kurtarmayı hiç sevmiyorum
ama şu an 7500f, r23 testinde 77-78i asla geçmiyor default ayarlarda veya pbo -20 +100mhzde

benim anlamadığım nokta AMD sistem istiyorsunuz soket değişmiyor geliştirebilirim hesabı sonra sistem geliyor. geliştirme yapamayacağınız anakartlar takıp fit oluyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.

Taksit imkanını düşününce kötü fiyat değil ama anakartı yükseltmek şart

benim anlamadığım nokta AMD sistem istiyorsunuz soket değişmiyor geliştirebilirim hesabı sonra sistem geliyor. geliştirme yapamayacağınız anakartlar takıp fit oluyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.
Bu anakart değiştirmeme işi çokta önemli değil ya zaten kaş yıl kullanıyorsun işlemciyi sonra anakartta eski kalıyor .

orası öyle ama anakartları da hep elden çıkartmak için midir maliyeti düşürmek için midir nedir a620m sevdasını bi anlayamadım leş gibi anakart koyuyorlar hazırlara

agacım x 870 p ana kart alıp ryzen 5 7500 f kullanan adam gördüm ben
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Upgrade yapmaya gerek varmı şuanki haliyle alınır mı
sadece b650 yükselt al

Pc hocasının amazon işbirliği ile sunduğu oem paketi almıştım bu sisteme benzer. Tek farkı ramim patriot olması. Gerki kalan her şey bu sistemden bir tık kötü. Keşke paramı bekletseydim. Çok iyi fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri