ben eski sisteme almıştım, ekran kartı rtx 3060 var. ekran kartı alınca 7800x3d geçicem 16ram daha ekliyeceğim bideben denk olacak şekilde kullanıyorum bende 7600 x var b650 m r da kullanıyorum
ben eski sisteme almıştım, ekran kartı rtx 3060 var. ekran kartı alınca 7800x3d geçicem 16ram daha ekliyeceğim bideben denk olacak şekilde kullanıyorum bende 7600 x var b650 m r da kullanıyorum
son pişmanlık neye yararPc hocasının amazon işbirliği ile sunduğu oem paketi almıştım bu sisteme benzer. Tek farkı ramim patriot olması. Gerki kalan her şey bu sistemden bir tık kötü. Keşke paramı bekletseydim. Çok iyi fiyat
bende 3 yıl önce yene bu zamanlarda öyle diyordumben eski sisteme almıştım, ekran kartı rtx 3060 var. ekran kartı alınca 7800x3d geçicem 16ram daha ekliyeceğim bide
valla anakarttan memnunum ya ben fiyatını beğenerek aldım açıkçası 6kya 6 taksit geldi hburadadanson pişmanlık neye yarar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende 3 yıl önce yene bu zamanlarda öyle diyordum
anakart : b650m-rUpgrade yapmaya gerek varmı şuanki haliyle alınır mı
gckuçwetg c3jyhrgcfgcf3refhcfhjEkran kartı 20k Sık sık indirimde
Anakart indirimle sık sık 3400 düşüyor
İşlemci 5800
Ram 11K
Ssd 6500
Kasa + Fan 3400
3.500 TL indirim var. Diğer parçaları indirimsiz haliyle yazdım. İndirim yakalayıp kafa kafaya götürebilirsiniz. Ha uğraşamam diyorsanız buyrun alın. Ama indirimle aldım diye gezmeyin.
PCIE5 ekran kartını PCIE4 slotunda kullanınca fark ne kadar oluyor bilen var mı?anakart : b650m-r
kasa : msi mag
özelleştirmeleriyle alınabilir bence. b650m-r ile 7800x3d bile kullanılıyor.
fakat eğer ileride 9800x3d , 9700x gibi daha üst düzey işlemciler ile kullanacağım derseniz anakartı b850 gaming seçebilirsiniz özelleştirmelerden.
Bence bazı fiyatları yüksek bile yazmışsınız neye itiraz etmişler size anlamadımEkran kartı 20k Sık sık indirimde
Anakart indirimle sık sık 3400 düşüyor
İşlemci 5800
Ram 11K
Ssd 6500
Kasa + Fan 3400
3.500 TL indirim var. Diğer parçaları indirimsiz haliyle yazdım. İndirim yakalayıp kafa kafaya götürebilirsiniz. Ha uğraşamam diyorsanız buyrun alın. Ama indirimle aldım diye gezmeyin.
sıcak fırsatlar duayen isimlerindendirBence bazı fiyatları yüksek bile yazmışsınız neye itiraz etmişler size anlamadım
işlemci anakartın zaten ederini yazmışsınız
o ram 11k etmez en baba 8-9k arası eder
ssd nin maksimum ederi 5k
kasa+fan maksimum 3k daha dün 750w psu lu kasa paylaştık 3000 TL'ye xigmatek
Bence fiyatlar ederinde bunu şuan söylemek için erken ama yazın ben daha düşük fiyatlar gelebileceğini (kura bağlı olarak) düşünüyorum
vatan daha iyisini sunabilir, bunları ram krizinin tepe noktasında sundu (karne indirimleri) fiyatlar daha iyiydi
Oem sistem almanın bir avantajı olmalı, bu sistem ederinde iyi ama ek bir avantajı yok