🔥İndirim Gıgabyte Go27q24 26,5" 2k 240hz Qd-Oled Monitör / 23.193tl / 6 Taksit

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
497
Herkese merhaba.

Gigabyte'ın yeni bütçe odaklı QD-Oled monitörlerinden bir tanesi. Fiyatına göre sunduğu özellikler bence fazlasıyla iyi. Baktığımda fark ettiğim kırpılmış özellikleri tipik parlaklığı 250cd/m yerine 200cd/m seviyesinde tutulmuş, peak parlaklığı 1000cd/m yerine 400cd/m olarak sınırlandırılmış.

Bunun dışında Gigabyte'ın Oled modellere üç sene garanti verdiğini biliyorum. Ayrıca standı ergonomik, tüm hareketleri destekliyor. Type-C portu mevcut, görüntü ve 15w güç sağlayabiliyor.

Fiyatına göre alınabilir olduğunu düşünüyorum. Üstelik Amazon satıcılı.

Herkese merhaba.

Gigabyte'ın yeni bütçe odaklı QD-Oled monitörlerinden bir tanesi. Fiyatına göre sunduğu özellikler bence fazlasıyla iyi. Baktığımda fark ettiğim kırpılmış özellikleri tipik parlaklığı 250cd/m yerine 200cd/m seviyesinde tutulmuş, peak parlaklığı 1000cd/m yerine 400cd/m olarak sınırlandırılmış.

Bunun dışında Gigabyte'ın Oled modellere üç sene garanti verdiğini biliyorum. Ayrıca standı ergonomik, tüm hareketleri destekliyor. Type-C portu mevcut, görüntü ve 15w güç sağlayabiliyor.

Fiyatına göre alınabilir olduğunu düşünüyorum. Üstelik Amazon satıcılı.

mat mı glossy mi

mat mı glossy mi
glossy 3. nesil
1778940613476.webp

Son düzenleme:
Ben 1-2 sene daha bekliycem oled almak için biraz daha fiyatların düşmesini ve daha dayanıklı hale gelmesini bekliycem

Ben 1-2 sene daha bekliycem oled almak için biraz daha fiyatların düşmesini ve daha dayanıklı hale gelmesini bekliycem

Sektör içinden gelen son bilgilere göre 3-4 seneye qdel gelmesi ihtimali var, elini çabuk tut derim 2030 sonrası iyice yaygınlaşabilir.

OLED TVler yıllardır aramızda, tabi monitör tarafı için 2022 geçerli anlaşılabilir sebepler ile oldukça geç kalındı orası ayrı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri